Поліція повідомила подробиці осквернення Вічного вогню в Києві


Опубликованно 14.12.2017 01:23

Поліція повідомила подробиці осквернення Вічного вогню в Києві

На місці події поліцейські виявили та вилучили хрест, який правопорушники вставили в залитий бетоном Вічний вогонь. Слідчі встановлюють всі обставини події та осіб, причетних до інциденту.

Повідомлення про те, що по вулиці Лаврській в парку Вічної Слави невідомі загасили Вічний вогонь, заливши його бетоном, надійшло сьогодні близько 7 години ранку, повідомляє відділ комунікації київської поліції.

Раніше повідомлялося, що невідомі вдруге за місяць залили цементом Вічний вогонь у парку Слави в центрі Києва.

"На місці події поліцейські виявили та вилучили хрест, який правопорушники вставили в залитий бетоном Вічний вогонь", — йдеться в повідомленні.

На місці події працювала поліція, газова служба та кінологи. За результатами перевірки буде дана правова кваліфікація події.

Слідчі встановлюють всі обставини події та осіб, причетних до інциденту. Поліція перевіряє наявність записів камер відеоспостереження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

На початку листопада невідомі залили цементом меморіал "Вічний вогонь" у парку Слави в Києві. Столична влада зажадала залучити вандалів до відповідальності.



Категория: Киев