З'явилися фото нового Гелендваген без камуфляжу


Опубликованно 12.01.2018 05:54

З'явилися фото нового Гелендваген без камуфляжу

В Мережі опублікували перше зображення позашляховика Mercedes-Benz G-Class нового покоління, на якій показаний автомобіль без камуфляжу.

Brabus зробив Гелик з кросівками в комплекті

Знімок, який імовірно є офіційним, опублікований на сайті Mercedes-Fans. Автори сайту відзначили, що фотографія була отримана ними по електронній пошті напередодні. При цьому в Instagram є ще кілька зображень G-класу нового покоління, але не можна з упевненістю говорити, що це справжні знімки, а не фотошоп.

Разом з цим сам виробник опублікував кілька зображень позашляховика в камуфляжі, а також розповів про деякі характеристики новинки.

У США придумали електричні позашляховики з шістьма дверима

Спереду встановлені подвійні піклування важелі, а ззаду – по чотири поздовжніх важеля на кожній стороні, а також тяга Панара. Дорожній просвіт позашляховика складає 241 мм (плюс шість), а максимальна глибина броду зросла на 10 сантиметрів – до 70.

У Mercedes-Benz додали також, що позашляховик, побудований на рамі сходового типу, отримає 9-діапазонний “автомат“ із знижуючим рядом, а також особливий режим роботи керуючої електроніки – G-Mode. Він включається автоматично при блокуванні всіх трьох диференціалів і активації “понижайки“. У цьому випадку електроніка підлаштовує алгоритм роботи рульового керування, педалі газу і елементів шасі для руху в умовах важкого бездоріжжя.

Нагадаємо, у листопаді в Україні був виставлений на продаж рідкісний позашляховик Mercedes-Benz G63 AMG 6X6, який можна придбати за 1,3 мільйона євро.



Категория: Автомобили