У Києві під час чаювання зарізали чоловіка


Опубликованно 13.01.2018 01:36

У Києві під час чаювання зарізали чоловіка

За інформацією поліції, на сходовому майданчику правоохоронці виявили тіло 37-річного киянина з ножовим пораненням грудної клітки, а у квартирі поруч - двох чоловіків - знайомих потерпілого.

У четвер, 11 січня близько 22:00 до чергової частини Дніпровського управління поліції Києва від лікарів надійшло повідомлення, що на сходах під'їзду будинку на вулиці Азербайджанській знаходиться людина з ознаками насильницької смерті. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та керівництво поліції району.

Погуляли... Святковий кримінальний беспредел по всій країні

Як повідомив начальник районного управління поліції Олександр Кузьмін, на сходовому майданчику правоохоронці виявили тіло 37-річного киянина з ножовим пораненням грудної клітки, а у квартирі поруч — двох чоловіків — знайомих потерпілого.

"Один з чоловіків — господар квартири, до якого прийшли два товариша нібито на чаювання. Однак між гостями виник конфлікт, і господар попросив їх вийти в коридор і там з'ясовувати стосунки. Через деякий час його приятель повернувся, розповів про бійку, викинув ніж у мийку і залишився чекати поліцію", — зазначив поліцейський.

З місця події експерти вилучили ніж зі слідами бурого кольору та інші речові докази. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) КК України. 34-річному уродженцю іншої держави загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення.

Раніше повідомлялося, що в Києві двох чоловіків посадили на десять років ув'язнення за вбивство знайомого.



Категория: Киев