Коханівський про бійку і стрілянину: в мене немає права носити зброю


Опубликованно 22.01.2018 01:55

Коханівський про бійку і стрілянину: в мене немає права носити зброю

За словами Коханівського, він не має права носити зброю, але змушений робити це. За його словами, можливо, пістолет сьогодні врятував йому життя.

Командир добровольчого батальйону ОУН Микола Коханівський, з участю якого в Києві сталася бійка і стрілянина, повідомив, що у нього немає ліцензії на травматичний пістолет.

Статистика з підтекстом. Криміногенна ситуація в країні регулюється Радою

"У мене не було документів на зброю. "Рем" до мене причепився і спровокував бійку. Довелося битися. Він почав бити мене, залив газом, а коли я вже взяв травмат, то він, звичайно, тікав. Мені довелося його наздогнати і підстрелити. Було таке. Я не приховую. Я публічно особа. На мене заведено справи за побиття московських банків і кілька разів у мене нападали. Я не маю права носити травмат, але змушений для отаких от ситуацій. Сьогодні він, можливо, врятував мені життя", — зазначив він.

З Русланом конфлікт давно, тому що він намагається моїх бійців виселити з гуртожитку. Кілька разів влаштовував погроми. Руслана протегує Ківа", — розповів Громадському радіо Микола Коханівський.

Раніше повідомлялося, що в Києві сталася бійка і стрілянина з участю Коханівського. Також стало відомо, що його затримала поліція. Пізніше повідомлялося, що він знаходиться в лікарні, як і другий учасник конфлікту.



Категория: Киев