Jeep представила оновлений Cherokee


Опубликованно 24.01.2018 00:40

Jeep представила оновлений Cherokee

Компанія Jeep представила оновлений кросовер Cherokee. Модель позбавили від незвичайного дизайну передньої частини кузова, розкритикованої шанувальниками марки, зробивши зовнішність автомобіля більш спокійною.

Детальної інформації про Черокі поки немає. У компанії лише зазначили, що вважають новий дизайн «більш автентичним» і «преміальним», додавши, що для рестайлінгової моделі також будуть пропонуватися більш економічні силові установки. Які саме, у Джипі не повідомляють.

Jeep Cherokee поточного покоління був представлений в 2013 році. Відразу ж після прем'єри модель почала отримувати повідомлення з критикою дизайну вседорожника, називаючи машину «карикатурою» і «першоквітневим жартом». У відповідь на це в компанії заявляли, що зовнішність автомобіля створювалася з прицілом на майбутнє, щоб навіть через п'ять років після першого показу залучати клієнтів своєю оригінальністю.

Також у моделі є найбільш позашляхова модифікація Trailhawk, яка комплектується системою повного приводу з примусовим блокуванням муфти, заниженою передачею і блокуванням заднього диференціала.



Категория: Автомобили