У Києві через морози розгорнуто 30 пунктів обігріву


Опубликованно 26.01.2018 05:08

У Києві через морози розгорнуто 30 пунктів обігріву

Пункти обігріву будуть розташовані в приміщеннях комунальних підприємств, лікарнях та територіальних підрозділах Департаменту соціальної політики. На території столиці будуть працювати 30 пунктів обігріву, 19 з яких - в цілодобовому режимі

З 23 січня у всіх районах столиці з-за різкого зниження температури розгорнуто 30 пунктів обігріву, повідомляє прес-центр КМДА.

Снігопад в Дніпрі. Першими встали трамваї

Відповідне рішення прийнято постійною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА у зв'язку з різким зниженням температури повітря.

Пункти обігріву будуть розташовані в приміщеннях комунальних підприємств, лікарнях та територіальних підрозділах Департаменту соціальної політики.

"Такі пункти обігріву може звернутися кожен, хто потребує допомоги в морозні дні. На території столиці будуть працювати 30 пунктів обігріву, 19 з яких — в цілодобовому режимі", — йдеться в повідомленні.

Приміщення пунктів обігріву будуть обладнані спеціальними місцями для сидіння, де можна відпочити, випити гарячого чаю і зігрітись. Також в кожному пункті обігріву відвідувачі можуть отримати першу медичну допомогу (в приміщеннях є аптечки).

Нагадаємо, в Україні на 23 січня прогнозується морозна погода, в східних і південно-східних регіонах очікуються сильні снігопади, передає Укргідрометцентр. В Києві на вівторок прогнозується мінлива хмарність без опадів. Вдень мороз до мінус 7 градусів.



Категория: Киев