У Києві затримали банду, що вчинила напад на автобус


Опубликованно 26.01.2018 05:59

У Києві затримали банду, що вчинила напад на автобус

У Святошинському районі компанія з двох чоловіків та двох жінок увірвалася в автобус №37. Поки троє відволікали пасажирів, що знаходяться в салоні, одна з дам вкрала телефон у жінки.

Увечері в четвер, 7 грудня, компанія з кількох чоловіків і жінок вчинила напад на автобус і пограбувала одну з пасажирок, повідомляється "Київ оперативний" у Facebook.

Пограбування на 30 кг золота з розстрілом авто під Житомиром: з'явилися деталі

У Святошинському районі компанія з двох чоловіків та двох жінок увірвалася в автобус №37. Поки троє відволікали пасажирів, що знаходяться в салоні, одна з дам вкрала телефон у жінки. Після скоєння злочину вся банда вибігла з автобуса.

"Батько вчив "ніколи не здаватися, тому що здаються лише квартири, а тому заповзятливі молоді знайшли вихід — забігли в автобус №37 на Святошино і поки троє відволікали, мадам викрала телефон у потерпілої. Впевнені у своїй безкарності і задоволені своїми хитрими здібностями (майже талантом), вони відразу ж вибігли з автобуса", — йдеться в повідомленні.

Співробітникам поліції вдалося оперативно затримати грабіжників. Свої дії зловмисники пояснили тим, що їм не вистачало грошей на алкоголь.

Раніше повідомлялося, що невідомі скоїли напад на машину під Житомиром, в ході якої злочинці забрали 30 кілограм золота на суму в 15 мільйонів гривень.



Категория: Киев