Infiniti розсекретила новий кросовер


Опубликованно 28.01.2018 05:23

Infiniti розсекретила новий кросовер

Компанія Infiniti розсекретила кросовер QX50 нового покоління. Перші дані про моделі з'явилися п'ять днів тому, 24 листопада, однак тепер опублікована детальна інформація про автомобіль і фотографії інтер'єру. Публічний дебют відбудеться на моторшоу в Лос-Анджелесі.

Позашляховик побудований на новій платформі зі стійками «Макферсон» спереду замість двухрычажки у попередника. Жорсткість кузова на кручення, в конструкції якого приміряні сверхвысокопрочные сталі, зросла на 23 відсотки. Коефіцієнт аеродинамічного опору кросовера знизився на шість відсотків.

«У базі» Infiniti QX50 – передньопривідний. Повноприводна трансмісія з багатодисковою муфтою для підключення задній коліс буде пропонуватися в якості опції. Кросовер став першим автомобілем, оснащеним двигуном із змінним ступенем стиснення (до 14:1). Це 272-сильна «четвірка» об'ємом два літра з безпосереднім уприскуванням палива, яка працює в парі з варіатором з вісьмома «віртуальними» передачами. Як кажуть в «Інфініті», двигун повинен бути на 30-35 відсотків економічніше колишнього QX50 з атмосферної «шісткою» 3.5. Очікується, що витрата в комбінованому циклі складе 8,7-9 літрів на 100 кілометрів.

Новий передньопривідний QX50 прискорюється з нуля до 96 кілометрів на годину за 6,7 секунди, а повнопривідний – за 6,3 секунди. Максимальна швидкість складає 230 кілометрів на годину.

Крім того, кросовер оснащений «електронним» рульовим управлінням Direct Adaptive Steering і системою автопілота (працює він, правда, тільки на шосе і тільки в межах однієї смуги).



Категория: Автомобили