Під Києвом батько з неповнолітнім сином обікрали АЗС


Опубликованно 29.01.2018 01:21

Під Києвом батько з неповнолітнім сином обікрали АЗС

Чоловік, який працював на АЗС, вирішив забрати з каси виручку, а в подільники "взяв собі неповнолітнього сина". Їх затримали по "гарячих" слідах. Хлопцеві загрожує до восьми років.

. Співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка з сином за пограбування автозаправної станції в селищі Бородянка недалеко від Києва, повідомляє у вівторок прес-служба обласної поліції.

Тренд дня: "Син нардепа пограбував магазин, політики збирається"

Встановлено, що чоловік працював на АЗС і вирішив забрати з каси виручку, а в подільники "взяв собі неповнолітнього сина".

"Батько з сином під'їхали на автомобілі до автозаправці в темний час доби. Поки оператор вийшов заправляти паливом машину, хлопець проник у приміщення і викрав з каси майже 20 тисяч гривень. Однак у той момент його помітив працівник АЗС і відразу викликав поліцію", — сказано в повідомленні.

Зловмисниками виявилися 43-річний чоловік та його 17-річний син.

"Чоловік понесе покарання за організацію викрадення та за те, що умовив свою дитину на кримінальний проступок. А хлопцеві за скоєний грабіж загрожує ув'язнення до восьми років", — йдеться в повідомленні.

Раніше неповнолітній син нардепа Ігоря Попова Богдан і його спільник були затримані за підозрою в пограбуванні магазину на Оболоні в Києві. Погрожуючи продавцям і відвідувачам зброєю, зловмисники забрали з каси 2500 грн. Одного з учасників події злочину затримали два відвідувача магазину, а іншого — через кілька хвилин затримали поліцейські. У середу, 29 листопада, Оболонський районний суд відправив сина народного депутата під домашній арешт.



Категория: Киев