Київ засипає снігом


Опубликованно 30.01.2018 04:49

Київ засипає снігом

У зв'язку з погіршенням погодних умов у столиці 134 одиниці спецтехніки підприємств комунальної корпорації "Київавтодор" проводять обробку доріг і тротуарів посыпальными матеріалами.

У столиці обробку доріг і тротуарів посыпальными матеріалами проводять 134 одиниці спецтехніки підприємств КК "Київавтодор". Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"У зв'язку з погіршенням погодних умов у столиці 134 одиниці спецтехніки підприємств комунальної корпорації "Київавтодор" проводять обробку доріг і тротуарів посыпальными матеріалами", — йдеться в повідомленні.

Крім того, 36 бригад по ручному прибиранню в складі 238 осіб забезпечують належне утримання підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які обслуговуються КК "Київавтодор".

Працівники дорожньо-експлуатаційних підприємств корпорації і диспетчери центрального диспетчерського пункту постійно відстежують зміни погодних умов у реальному часі з допомогою метеорадара, метеостанцій і відеокамер. У випадку погіршення погодних умов кількість техніки оперативно буде збільшено.

Нагадаємо, в Україні анонсувався дощ з мокрим снігом.



Категория: Киев