Приїхали! Почав діяти заборона на в'їзд вантажівок у Київ


Опубликованно 30.01.2018 05:32

Приїхали! Почав діяти заборона на в'їзд вантажівок у Київ

У КМДА звернулися до водіїв із закликом врахувати інформацію про обмеження і вибирати альтернативні маршрути. Рішення прийнято з-за сильного снігопаду в столиці.

У Києві через снігопад обмежили в'їзд вантажного транспорту з усіх напрямків. Обмеження почали діяти з півночі 18 січня і триватимуть до кінця снігопаду.

Нарешті справжня зима! Київ замело снігом

У КМДА звернулися до водіїв із закликом врахувати інформацію про обмеження і вибирати альтернативні маршрути.

"Обмеження в'їзду в місто дозволить уникнути блокування руху на дорогах та перешкоди роботі снігоприбиральної техніки", — йдеться в повідомленні.

Крім того, в КМДА просять киян не користуватися власними авто під час снігопаду, віддаючи перевагу громадському транспорту. "Це дозволить забезпечити якісне і своєчасне прибирання снігу, а також значно прискорить роботу комунальних служб і попередить виникнення заторів на дорогах міста", — запевнили в адміністрації.

Також громадян просять не залишати свої авто на узбіччях доріг, щоб не створювати перешкод роботі спецтехніки.

Нагадаємо, напередодні, 17 січня, у Києві розпочався рясний снігопад. З ранку і до вечора на дорогах столиці спостерігалися тягучки і пробки. З 18 січня синоптики прогнозували значне погіршення погодних умов по всій території України очікуються сильні опади у вигляді снігу, посилення вітру та ожеледиці.



Категория: Киев