У Києві чоловік без нижньої білизни бігав по вулиці і кричав, що він Бог


Опубликованно 02.02.2018 03:43

У Києві чоловік без нижньої білизни бігав по вулиці і кричав, що він Бог

Чоловік, перебуваючи під впливом наркотиків, бігав без штанів по проїжджій частині, розбив свій автомобіль і чинив опір співробітникам поліції.

. У Подільському районі Києва чоловік роздягнувся, бігав по проїжджій частині і кричав, що він Бог.

Не люди, а золото просто. Кримінал з нащадками політиків

"Близько 13:30 на лінію 102 надійшов виклик про те, що невідомий чоловік вийшов з автомобіля Volkswagen, на якому приїхав, зняв штани, голяка бігає і кидається під автомобілі по вулиці Електриків. На місце виїхав екіпаж патрульної поліції. По прибуттю, копи дійсно побачили молодого чоловіка, який голий бігав по дорозі. Побачивши правоохоронців, чоловік побіг до припаркованого автомобіля, сів за кермо і спробував виїхати з місця. На щастя, патрульні встигли заблокувати йому проїзд", — повідомляє Київ Оперативний.

Проте чоловік не заспокоївся. Він самостійно закрив авто центральний замок і почав щось голосно співати. Через деякий час, він, мабуть, вирішив, що його закрили, і спробував ногами вибити лобове скло свого авто, а коли в нього це не вийшло — вибив заднє і виліз через нього. Хлопця затримали і надягли наручники. Порушник почав плюватися, з-за чого йому довелося одягнути марлеву пов'язку.

Медичні працівники констатували сильне наркотичне сп'яніння і навіть госпіталізували горе-водія в лікарню.

Напередодні ввечері повідомлялося, що іномарка збила трьох жінок на пішохідному переході в селі Лютіж під Києвом. Одна з потерпілих померла на місці події, а двох інших доставили в лікарню в критичному стані. Водій іномарки, яка збила жінок, зник з місця ДТП.



Категория: Киев