У Мережі повністю розкрили новий Mercedes-Benz CLS


Опубликованно 03.02.2018 03:17

У Мережі повністю розкрили новий Mercedes-Benz CLS

В інтернеті з'явилися фотографії і повна інформація про чотиридверне купе Mercedes-Benz CLS нового покоління. Першим новину розмістив видання Motoring, однак пізніше видалив її. Тим не менше дані збереглися в кеші Google. Пізніше фотографії новинки опублікували на сайті BurlappCar.

Базову версію — CLS 350d — укомплектують 2,9-літровим дизелем, що розвиває 286 кінських сил і 600 Нм крутного моменту, CLS 400d отримає той же агрегат, але його віддачу збільшать до 340 кінських сил (700 Нм). Потужність трилітрового бензинового двигуна складе 367 кінських сил і 500 Нм крутного моменту. Завдяки інтегрованому стартер-генератора при інтенсивних розгонах крутний момент можна швидко збільшити до 750 Нм.

Топовий варіанти — CLS 53 AMG отримає гібридну силову установку на базі трилітрової «шісткою». Сумарна віддача складе 503 кінські сили. Поєднуватися двигуни четирехдверка будуть з девятиступенчатой автоматичною коробкою передач. На CLS також будуть ставити систему повного приводу.

У список доступного для CLS оснащення увійдуть світлодіодна оптика з довжиною пучка 650 метрів, 18-дюймові колісні диски, мультимедійна система з 12,3-дюймовим дисплеєм і підтримкою мереж стандарту LTE, фонове підсвічування салону і дефлекторів кліматичної системи, а також цифрова приладова панель.

У перелік електронних систем безпеки четирехдверка входить активний круїз-контроль, система автономного управління другого рівня, автопарковщик, функція утримання в смузі руху і система Pre-Safe Sound. У разі неминучості аварії, вона відтворює короткий імпульс рожевого шуму, що захищає водія і пасажирів від оглушення.



Категория: Автомобили