У КМДА повідомили, як працюватиме транспорт в новорічні свята


Опубликованно 04.02.2018 01:06

У КМДА повідомили, як працюватиме транспорт в новорічні свята

За даними КМДА, в центральній частині міста в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування будуть внесені зміни.

У Києві на новорічні та різдвяні свята міський пасажирський транспорт буде працювати безперебійно, заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляє прес-служба адміністрації.

Новорічний беззаконня, тварини проти ялинок

"У зв'язку з проведенням культурних заходів на новорічні та різдвяні свята, в центральній частині міста в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування будуть внесені зміни. Зокрема, це стосується маршрутів, які курсують через Софійську площу", — зазначив Поворозник.

Також, згідно з повідомленням, про всі зміни в роботі громадського транспорту інформація буде розміщуватися на офіційному веб-порталі КМДА.

За його словами, на Новий рік фунікулер буде працювати протягом всієї ночі, а робота міського пасажирського транспорту буде продовжено на три години.

Нагадаємо, 19 грудня в Києві на Софійській площі запалили головну новорічну ялинку країни. Урочисту церемонію відкрили мер Києва Віталій Кличко, дружина президента України Марина Порошенко і чоловік в образі Святого Миколая.



Категория: Киев