Киянин носив в рюкзаку саморобну бомбу - поліція


Опубликованно 05.02.2018 06:32

Киянин носив в рюкзаку саморобну бомбу - поліція

В Оболонському районі затриманий місцевий житель, який заявив поліцейським, що знайшов вибуховий пристрій і залишив його собі.

Поліцейські затримали жителя Києва, у якого в рюкзаку виявили саморобний вибуховий пристрій, повідомила в четвер прес-служба київського управління Національної поліції.

АТО в кожен дім! У соцмережах переполох з-за авто з вибухівкою

"В Оболонському районі у місцевого жителя поліція виявила саморобний вибуховий пристрій... Тепер чоловікові загрожує до семи років тюремного ув'язнення", — йдеться в повідомленні відомства.

За даними поліції, чоловік заявив, що вибуховий пристрій знайшов і залишив собі. Правоохоронці вилучили його і направили на експертизу.

Порушено кримінальну справу за статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", затриманому загрожує до семи років позбавлення волі.

Раніше прокуратура Києва пред'явила підозри у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї двом чоловікам, затриманим з вибухівкою. Правоохоронці знайшли 6,5 кілограмів вибухівки, електродетонатори в машині біля супермаркету.



Категория: Киев