У Києві двох чоловіків посадили на 10 років за моторошне вбивство одного


Опубликованно 06.02.2018 03:04

У Києві двох чоловіків посадили на 10 років за моторошне вбивство одного

У поліції повідомили, що чоловік у стані алкогольного сп'яніння спочатку побили свого знайомого, а потім скинули його ще живого з третього поверху.

У Києві двох чоловіків посадили на десять років ув'язнення за вбивство знайомого.

"У день трагедії чоловіки вживали алкогольні напої. Поки двоє з компанії ходили в магазин, ще один з товаришів почав приставати з непристойними пропозиціями до дівчини свого знайомого. Вона відразу вибігла в сусідню кімнату. Коли хлопці повернулися, застали дівчину в сльозах. Вона розповіла, що нібито її хотіли зґвалтувати. Чоловіки одразу накинулися на кривдника з кулаками і почали його бити. Під час побиття потерпілий голосно кричав. Щоб змусити його замовкнути, один із зловмисників сів на груди і продавив. Потім тіло жертви викинули з вікна", — повідомляє подробиці поліція.

На місці вбивства в Києві

При проведенні низки розшукових заходів, оперативники виявили підозрюваних недалеко від місця скоєння злочину і затримали їх на підставі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Зібравши всі докази, показання свідків і висновки відповідних експертиз, вироком Шевченківського районного суду за вчинення кримінального злочину, передбаченого п. 12 год. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, зловмисників засудили до 10-ти років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що тіло 48-річного чоловіка знайшли біля під'їзду будинку по вул. Костянтинівська, 27 на Подолі в Києві. Перші ножові поранення йому завдали, ймовірно, ще в квартирі на другому поверсі. Поліція не розкриває: сам загиблий вийшов на вулицю або його витягли.



Категория: Киев