У Києві зловмисник убив чоловіка і замурував його в бетон


Опубликованно 11.02.2018 08:16

У Києві зловмисник убив чоловіка і замурував його в бетон

У прокуратурі Києва повідомили, що в ході конфлікту підозрюваний вдарив потерпілого ударів гантелей по голові. Скоївши вбивство, зловмисник виніс тіло загиблого в підвал, засипав дюбелями і залив зверху бетоном.

. У Києві правоохоронці викрили зловмисника, який вбив 65-річного чоловіка і замурував його тіло в бетон, повідомляє прокуратура столиці.

"Так, у вересні минулого року в правоохоронні органи звернулася дочка 65-річного місцевого жителя з заявою про його зникнення. Правоохоронним органам вдалося встановити особу зловмисника, причетного не тільки до зникнення цієї людини, а, як виявилося, і до його вбивства. Встановлено, що на території приватного домогосподарства між загиблим і злочинцем виник конфлікт з приводу викрадення останнім ноутбука. В ході конфлікту підозрюваний наніс потерпілому декілька ударів гантелей по голові, спричинивши йому несумісні з життям травми. Скоївши вбивство, зловмисник виніс тіло загиблого в підвал, засипав дюбелями і залив зверху бетоном", — повідомляє подробиці прокуратура.

На місці злочину в Києві

В ході проведення слідчих дій в приватному будинку, де сталося вбивство, під шаром бетону знайдені останки людини.

Зловмиснику готується повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Слідчі дії тривають.

Раніше повідомлялося, що ительница Київській області до смерті забила співмешканця пляшкою з-під горілки, вона затримана.



Категория: Киев