У Києві нетвереза мати кинула на вокзалі 9-місячного сина


Опубликованно 12.02.2018 04:00

У Києві нетвереза мати кинула на вокзалі 9-місячного сина

У поліції повідомили, що 25-річна мати приїхала в Київ з Херсонської області відпочивати і вживати алкогольні напої, а дитина їй заважав.

У Києві на центральному вокзалі мати кинула 9-місячної дитини.

"В міліцію напередодні пізно ввечері звернулися небайдужі громадяни, які принесли 9-місячного хлопчика. Перехожі розповіли, що на площі Вокзальній помітили жінку з дитиною в одній руці і пляшкою пива в інший. Вона вела себе неадекватно. Коли очевидці проходили повз вхід в метро другий раз — побачили покинутої дитини", — повідомляє поліція Києва.

Мати, яка покинула дитину на вокзалі в Києві

Дитина, якого мати залишила на вокзалі в Києві

Правоохоронці розшукали жінку за півтори години. При спілкуванні з нею виявилося, що дитина заважала 25-річної матері, яка приїхала з сином з Херсонської області, відпочивати і вживати алкогольні напої. Жінка спілкується зі слідчими і співробітниками ювенальної превенції. Дитину передали медикам.

Раніше повідомлялося, що на початку грудня 2016 року молода жінка в Києві відставила двох маленьких дітей в квартирі без нагляду на дев'ять днів, в результаті чого однорічний хлопчик помер, дворічна дівчинка у важкому стані була госпіталізована.



Категория: Киев