- Це бюрократія зійшла з розуму. Рішення засмутило багатьох дітей


Опубликованно 13.02.2018 01:52

- Це бюрократія зійшла з розуму. Рішення засмутило багатьох дітей

Минулого тижня Колін Спенсер, 83, був відсторонений від високої fiving дітей на роботу у зв'язку з побоюваннями практика буде відволікати улюбленого регулювальником.

Бан був виданий Стокпорт Ради, в Манчестері, Англія — але рада не очікував вилив суспільної підтримки для ветерана льодяник чоловіком, що послідувало.

Сказав пан Спенсер, який зберіг пост біля переправи в початковій школі Святого Георгія для 14 років, ІТВ Новини він був засмучений рішенням, і що ні він, ні студент коли-небудь було боляче на нього дивитися.

Однак співробітники Ради сказав містер Спенсер зі своїм основним завданням було "забезпечення безпеки дорожнього руху" і що він повинен був постійно контролювати дорожні умови замість привітання дітей.

Батьки і школярі отримували текстові повідомлення, що інформують їх про заборону, з безліччю дітей, які залишилися засмучений і збентежений інструкція.

У свій час, містер Спенсер, дід з 10, сказав Манчестер вечірні Новини рішення було "дрібне".

“Це бюрократія зійшла з розуму. Рішення дійсно засмутить багатьох дітей. Особливо тих, хто молодший", - сказав він.

Батько Хоуї Пікерінг, якого дві дочки вітаються з містером Спенсером кожен день, розповів виданню регулювальником був "частиною пейзажу" в школі.

"Якщо у дитини поганий день, він може зробити все різниця, коли вони бачать, Колін", - сказав він.

“Він дуже веселить їх до школи.

“Вони міс Колін, коли його немає поруч. Він дійсно є частиною ландшафту".

Всього кілька днів після того, як заборона був виданий, рада зробив приголомшливий бек-педалі.

За даними незалежного, рада були завалені скаргами про заборону та підтримки містер Спенсер.

З тих пір він опублікував нову заяву, що описують початкове правило як "завідомо неправдиве" і приніс вибачення за страждання, які він викликав.

"Після недавніх повідомлень про Стокпорт Ради регулювальником, Колін Спенсер, ми хочемо вибачитися за зайві хвилювання, викликаного видачі розпорядження, яким було явно не так," представник сказав незалежний.

Але в той час це був щасливий кінець для містера Спенсера і школярів він служить, те ж саме можна сказати колег регулювальником Брайан мітлою.

Людина, яка живе в місті Халл, в Англії, нещодавно звільнився з посади після того, як представник Ради сказав йому, вітали школярів можна розглядати як "догляд".

Подібні високі-п'ять заборон — і подальшим сальто — відбулися також в Австралії.

У 2013 році регулювальником Берні Робертсон був заборонений вітали дітей у Маунт Аннан державної школі в Сіднеї, тому що він був визнаний "дуже небезпечним", а в тому ж році аналогічний заборона був виданий, а потім скасований в Мельбурні після регулювальником Грем Сандерсон і батьки стверджували, вдарили по руках, допомогли дітям дізнатися правила дорожнього руху.

alexis.carey@news.com.au



Категория: Бизнес