У Києві в контейнері з небезпечними відходами знайдені три чебурека


Опубликованно 14.02.2018 05:24

У Києві в контейнері з небезпечними відходами знайдені три чебурека

Столичне комунальне підприємство "Київкомунсервіс" встановило в центрі міста контейнери для збору небезпечних відходів, проте кияни не готові до роздільного збору сміття.

Кияни не за призначенням використовують встановлені котнейнеры для небезпечних відходів, констатує столичне комунальне підприємство "Київкомунсервіс".

Контейнери призначені для збору відпрацьованих батарейок, ртутних термометрів, ламп з інертними газами й іншого, однак у них кидають побутові відходи.

"Кілька слів про культуру поводження з відходами і взагалі про культуру. Не встигли новенькі контейнери для небезпечних відходів з'явитися в місті, як "культурні" люди активно почали їх заповнювати. Вміст контейнера по вул. Ярославів Вал, 19 станом на 22.01.2018: жменька відпрацьованих батарейок, десяток ламп-економок, ТРИ чебуреки, пачки з-під сигарет, одноразові стаканчики, використаний папір!" — йдеться в повідомленні "Київкомунсервісу" у Facebook.

Раніше в Київській області знайдено отруйні відходи — пестициди з дніпропетровського ядомогільніка, які опинилися у смт Калинівка, де відсутні які-небудь потужності по знешкодженню отрутохімікатів.



Категория: Киев