Ці діти приймаються на прогулянку прямо зараз


Опубликованно 23.02.2018 08:21

Ці діти приймаються на прогулянку прямо зараз

В інтерв'ю на Стріт, Джордан Белфорт передбачив крипто пошесть прийде до поганого кінця і тисячолітнього інвестори будуть "залишилися з носом". "Всі вони [насос і скидання схеми", - сказав він.

“В даний момент гроші були вже в bitcoin. Якщо ви знаходитесь в крипто гру прямо зараз і ви хочете заробити гроші — хлопці, які дійсно роблять шахрайство — єдиний спосіб зробити це, необхідно ввести в обіг нову валюту внизу і осідлай його."

Засновник біржовик Стрэттон Окмонт, мемуари якого була адаптована в байопіку 2013 В головних ролях Леонардо Ді Капріо, ошуканих вкладників з приблизно US200 млн. доларів США в рамках "схеми насоса-і-звалища"..youtube-iframe {display: block;height: 0;overflow: hidden;padding: 0;padding-bottom: 56.25%;position: relative;margin-bottom: 20px;}.youtube-iframe iframe {border: 0;bottom: 0;height: 100%;left: 0;position: absolute;top: 0;width: 100%;}

Вони пов'язані з купівлею і потім штучно підвищуючи ціни дешеві "запаси Пенні" через вводять в оману заяви до переведення в готівку. Белфорт, тепер мотиваційний спікер, відсидів 22 місяці в чотири-річний термін ув'язнення за звинуваченням у шахрайстві з цінними паперами та відмиванні грошей в 1999 році.

Він сказав на вулиці , що єдиний спосіб зберегти видачу нової криптографирования був "тримати биткоин вгору досить високо, тому люди досі вірять в криптовалюту, так вони створюють ілюзію благополуччя". "Це те, що я зробив, мені сумно говорити, Стрэттон", - сказав він.

“Дні биткоин заробляти гроші закінчилися на scamsters. Де це буде? Це $US8000, вона може піднятися до $US10,000, до $US2000, я думаю, що це буде нуль досить швидко, але крім цього, єдиний спосіб заробити гроші-це створити новий блок якоїсь нової кріптовалюти, а потім, зберігаючи старі досить високою, люди будуть скидати ще більше грошей на нову машину, і вони роблять гроші на цьому.

"Це чистий обман і я відчуваю себе так погано, тому що молодь, ці діти, вони не порушують закон, вони не намагаються вчинити шахрайство, вони везуть на прогулянку прямо зараз, вони були продані законопроект товарів".

Белфорт сказав, що він "намагається розбудити велика їх". Він відзначив зростаючу заклопотаність з приводу криптовалют троса, так званий "stablecoin", який претендує на проведення депозитами в доларах США в один-до-одного співвідношенні. Критики стверджують, що троса складається з повітря для того, щоб купити биткоин, штучно завищуючи ціни.

"Вони ненавидять мене зараз, але вони будуть любити мене через кілька місяців, коли лайно потрапляє в вентилятор, коли він приходить до висновку, що троса не існує, або половини з них немає, і тоді ФБР збирається напасти, загонів ОМОН, це будуть дуже погані речі", - сказав він.

“Ви збираєтеся знайти, що це було навіть гірше, ніж я собі уявляв, тому що ці речі [були] в нерегульований ринок — це приваблює самих поганих людей. Так що всі ці співробітники, я їх люблю, це не твоя провина, але є багато дійсно поганих людей в центрі цієї речі, які вас підставити і ви залишитеся з носом. Вони називають їх 'hodlers'".

Белфорт сказав, що це був "не просто справа каже, якщо там не так багато троса потрібно відняти $US3000 з bitcoin". "Це не так, що це набагато гірше", - сказав він. “Тому що те, що ви побачите, що вони використовують трос, щоб штучно підтримувати ринок биткоина, тим самим захоплюючи ще лохів в гру.

"Це підтримання ілюзії процвітання, не дозволяючи щось йти, що треба йти вниз, і, тримаючи його у них принести більше людей в грі".

Він передбачив, що "коли він вийде", регулятори будуть швидкі, щоб діяти. "Ви бачите, що це відбувається прямо зараз, перший крок-це була свого роду галузевої координації всіх банків по всьому світу, щоб роз'єднати їх система біткойн", - сказав Белфорт.

“Це перший крок, ізолювати вірус. Другий крок буде, розчавити його. І це моя проблема з біткойн — я не думаю, що биткоин сам по собі є шахрайством, це не було обманом, це те, що люди роблять для биткоин-це шахрайство. Він піддається маніпулюють".

Він додав, що був "серйозний розрив між реальністю і фантазією", коли він прийшов до биткоин, кріптовалюти і технології blockchain, на якій знаходяться "основних додатків" всередині і за межами фінансового сектора.

"Це не має нічого спільного з криптовалютами, хоча," сказав Белфорт. "Нинішній урожай криптографирования, bitcoin і своїх дітей, я думаю, що всі вони мають нульове значення, і вони йдуть до нуля."

Це відбувається в результаті чергової крадіжки кріптовалюти, на суму майже 190 мільйонів доларів нано, або "xrb від", стягнув з італійського обмін BitGrail. Минулого місяця Японський обмін Coincheck втратили найбільше пограбування в історії близько 675 мільйонів доларів.

Після досягнення максимуму майже на 20 дол,000 в грудні, биткоин втратив більше половини своєї вартості в торгівлі близько US8800 $на момент написання статті, за даними Coinmarketcap.

У вівторок, у доповіді інвестиційного банку JP Morgan сказав, була "досить високі ризики валютної подальшого падіння до $US4605. Bloomberg аналітики товарний стратег Майк Макглоун був навіть більш песимістичні, кажучи, що була "сильної гравітації" до $US900, середня ціна биткоина з моменту створення.

Після жорстокої розпродажі викликало хвилю негативних новин з початку року, кріптовалюти дещо зріс минулого тижня після свідчення в Сенаті США голови комісії з торгівлі товарними ф'ючерсами і Комісія з цінних паперів і бірж.

Бос сек Джей Клейтон і головою cftc Крістофер Джанкарло, в той час як усунення ризику шахрайства, були широко розглядається як яскравий позитивний тон на майбутнє криптовалют.

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес