Поліція повідомила подробиці кривавих розборок у Києві


Опубликованно 24.02.2018 01:06

Поліція повідомила подробиці кривавих розборок у Києві

За даними голови столичної поліції Андрія Крищенко, конфлікт розгорівся між двома охоронними фірмами, в ході якого сталася стрілянина. У результаті розбірок загинув один чоловік, ще один отримав поранення.

. Стрілянина у Києві сталася в результаті конфлікту між двома охоронними структурами, повідомив в ефірі 112 Україна глава столичної поліції Андрій Крищенко.

Суворі роки. Жінки витісняють чоловіків з криміналу

Раніше повідомлялося, що перестрілка сталася на вулиці Лагерна в Шевченківському районі столиці.

"З'ясували, що стався конфлікт, одна із сторін застосувала пристрій для відстрілу гумових куль, і від отриманих поранень загинув чоловік 1983 року народження, працівник однієї з приватних фірм, інший отримав поранення. Там є два рішення суду, рішення судів першої інстанції, які двом різним власникам дають право власності. Була одна приватна охоронна структура, приїхала інша, стався конфлікт, не викликали поліцію, поки не сталася стрілянина", — повідомив Крищенко.

У свою чергу директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко заявив, що за цим інцидентом порушено кримінальне провадження за ст 115 (умисне вбивство).

На місці перестрілки в Києві, 29 січня 2018

При цьому, за словами спікера столичної поліції Оксани Блищик, попередньо встановлено, що в приміщенні національної лотереї знаходилися п'ять представників приватної охоронної фірми і адміністратор, коли туди забігли семеро чоловіків у чорній формі.

"Між ними почалася бійка, і пролунало кілька пострілів. Після цього невідомі в чорній формі розбіглися в різні сторони. На місці події від отриманих травм один чоловік загинув, інший з вогнепальним пораненням в живіт "швидка" доставила в лікарню", — написала Блищик на своїй сторінці в Facebook.

Оксана Блищик/Facebook, 29 січня 2018



Категория: Киев