Lexus показав тізер трирядного кросовера RX


Опубликованно 10.03.2018 16:21

Lexus показав тізер трирядного кросовера RX

На автосалоні в Лос-Анджелесі в кінці поточного місяця покажуть дві версії подовженого Lexus RX.

На автосалоні в Лос-Анджелесі в кінці поточного місяця покажуть дві версії подовженого Lexus RX.

Lexus опублікував зображення-тизер свого нового кросовера Lexus RX з трьома рядами сидінь. Його світова прем'єра відбудеться в кінці цього місяця під час автосалону в Лос-Анджелесі.

Tesla презентувала перший електричний вантажівка Semi

Насправді RX – це не нова модель. Перше покоління среднеразмерногокроссовера Lexus RX з'явилося в 1998 році. Нині покупцям пропонують його четверте покоління. Це люксовий стандартний середньорозмірний кросовер, який користується гарним попитом. Однак, Lexus вже давно планує випустити його подовжену версію з трьома рядами сидінь. Такі великі кросовери останнім часом стали користуватися великою популярністю з-за їх функціональності і практичності.

І ось тепер Lexus нарешті показав тізер подовженого RX. Правда, він не дає нам зробити практично жодних висновків про дизайні цієї новинки. Зовні новий RX 350L від стандартної версії буде відрізнятися тільки в задній частині. В іншому ж їх дизайн буде практично ідентичним. Про це японці говорять прямо.

На автосалоні в Лос-Анджелесі в кінці поточного місяця покажуть дві версії подовженого Lexus RX RX 350L і RX 450hL. Перша версія оснащується 3,5 л двигуном V6 потужністю 295 к. с., який працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Версія RX 450hL має гібридний двигун потужністю 308 л. с.



Категория: Автомобили