Правоохоронці вилучили у жителя Києва кулемет


Опубликованно 11.03.2018 16:49

Правоохоронці вилучили у жителя Києва кулемет

Дільничні офіцери поліції затримали чоловіка за крадіжку, але під час поверхневого огляду у нього виявили та вилучили пістолет, а під час обшуку будинку - кулемет і автомат Калашникова.

У центрі Києва затриманий чоловік з арсеналом зброї.

"У чергову частину поліції зателефонував охоронець супермаркету на площі Перемоги та повідомив про крадіжку товару. Злодія затримали на виході з супермаркету. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подія. Затриманим виявився 28-річний киянин, у якого під час поверхневого огляду виявили та вилучили предмети, схожі на пістолет, патрони та штик-ніж. Згідно з висновками експертизи, вилучений пістолет ТТ 7,62 мм і патрони — бойові", — повідомляє поліція.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання чоловіка та вилучили предмети, схожі на автомат Калашникова, кулемет і патрони різного калібру. Усі предмети направлені на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що поліцейські затримали в Одесі чоловіка, у якого в будинку виявили арсенал зброї та набоїв.



Категория: Киев