Дружина загиблого в ДТП з співробітником МВС зробила заяву


Опубликованно 12.03.2018 05:01

Дружина загиблого в ДТП з співробітником МВС зробила заяву

Дружина загиблого в ДТП з високопоставленим чиновником МВС заявила, що має намір домагатися правди. Як наголошується, ніхто з нею з боку винуватця аварії не зв'язувався.

КИЇВ, 15 листопада — РІА Новини Україна. Люди зі зв'язками і грошима, винні в смертельних аваріях, часто залишаються безкарними, проте "зам'яти" справу про ДТП з заступником начальника сервісного центру МВС Володимиром Найдою не вдасться, заявила Надія Маковська, дружина загиблого 13 листопада в аварії Миколи Маковського, пише "Обозреватель".

У даний момент жінка готується до похорону чоловіка. Вона розповіла, що в той фатальний день чоловік разом із троюрідним братом їхав з роботи на дачу. Незабаром їй зателефонували і повідомили, що Микола загинув в аварії.

З моменту ДТП сам винуватець події, ні хтось з його родичів чи високопоставлених чиновників МВС з Надією не зв'язувався.

"З нами спілкувався тільки слідчий. Він сказав, що цю справу вони не залишать і повинні навести порядок. Це його слова", — повідомила дружина загиблого.Жінка запевнила, що не дасть зам'яти справу з аварією.

Смертельне ДТП у Києві за участю співробітника МВС

"Я буду домагатися правди. Якщо все замнеться, то візьму плакат і сяду перед міністерством (МВС – Ред.): або в результаті помру, або доб'юся правди. Адже скільки було випадків, коли винних відпускають. Їх навіть штрафи не беруть. Ну чому люди, у яких багато грошей, залишаються безкарними? Тут повинна вся країна кричати! Скільки можна?" — додала жінка.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Стеценка у понеділок ввечері, 13 листопада, сталося зіткнення автомобілів Mitsubishi, Mazda, в результаті якого загинув чоловік. За попередніми даними, водій Mazda не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся "лоб в лоб" з Mitsubishi. Від удару Mitsubishi розвернуло і відкинуло на автомобіль Nissan, що рухався в крайньому правому ряду.

Читайте також — Резонансні ДТП в Україні: мажори, прості смертні і самосуд над ними

У Mitsubishi знаходилися два 62-річних чоловіків. Один з них загинув, а другого забрали в лікарню. Як пізніше з'ясувалося, за кермом позашляховика Mazda знаходився співробітник сервісного центру №8043 в Києві (раніше МРЕВ №3) Володимир Найда. За даними очевидців, чиновник МВС перебував у стані алкогольного сп'яніння.



Категория: Киев