'Це час для Адані почати поставляти'


Опубликованно 13.03.2018 21:07

'Це час для Адані почати поставляти'

З'являється фінансування вичерпалися на вугільній шахті в басейні Квінсленда Галілеї 16,5 млрд доларів, при цьому ще одна невдача показали минулого тижня.

Залізничного оператора aurizon, яка звернулася відійшов від планів з будівництва залізничної лінії пов'язані в шахту, відкликавши свою заявку на фінансуються урядом 5 млрд дол. кредиту від Північної Австралії Інфраструктурний об'єкт (НАЇФ).

Рішення приходить після того, як Адані раніше було відмовлено в кредит $1 млрд НАЇФ побудувати власну залізничну лінію, після того, як уряд штату Квінсленд наклав вето на нього напередодні виборів у Державну.

Адані раніше наполягав він міг заплатити за свою без допомоги держави, але не було підтвердження фінансування проекту, незважаючи голови компанії Гаутам Адані оголосивши минулого року проект отримав остаточне інвестиційне рішення (ОІР затвердження).

Компанія продовжує наполягати, що він просувається вперед з проектом, але є зростаючі заклики до початку.

"Адані дав собі зелений світло вісім місяців тому — це час для Адані, щоб розпочати поставки", - заявив представник уряду штату Квінсленд заявив у п'ятницю.

Навіть Таунсвілл мер Дженні Хілл, який уклав з критикою за те, що погодилися надати $15.5 мільйонів, щоб спільно фінансувати аеропорт і шахта, повідомив Австралійський Адані повинен приступити до будівництва в серпні або особа підривом довіри.

"Я думаю, що це важливо для всіх, що вони отримують їх фінансового закриття і почала основні технічні роботи, і вони повинні зробити це протягом шести місяців", - сказала вона.

Ці слова прозвучали після того, як лідер лейбористів Білл шортен кинули минулого тижня під сумнів життєздатність проекту напередодні засідання партії, щоб вирішити, чи підтримувати його.

"Я починаю дивуватися, якщо люди з Північного Квінсленда ведуть з цим обіцяємо підроблених робочих місць і вони ніколи не збувалися", - сказав він журналістам в Канберрі.

"Я також вважаю, що ми повинні переконатися, що всі наукові твердження були ретельно досліджені".

Спірний шахти викликають проблеми для праці в Мельбурні як зелень наростити свою кампанію проти нього, попереду відповідальний довибори в місце Бетмена.

Партії йдуть обговорення з приводу того, щоб підтримати шахту, або вийти в опозиції.

Поки це не підтверджено офіційною політики, містер вкоротити, схоже, змінив своє Попереднє ні до чого не зобов'язує позицію, щоб сказати, що він був "більш скептичний" проекту кажуть Адані не переконав один Австралійський банк Фінанси масивної шахти.

Квінсленд праці прем'єр Annastacia Palaszczuk також закликав Адані, щоб довести це і фінансів, і проект просувається вперед.

"Я був на церемонії підписання восьми місяців тому на Адані, щоб продемонструвати людям цієї держави, що ці робочі місця будуть надані," вона сказав ABC минулого тижня.

"Деякі з цих етапів, як видається, не були виконані".

Голова групи Гаутам Адані адані зустрівся з прем'єр Квінсленда Annastacia Palaszczuk в Порт Таунсвілл в грудні 2016 року. Фото: Кемерон Лерд/ААР

РОБОТА ФАКТИЧНО ПОЧАЛАСЯ?

Адані продовжує робити заяви про те, що рекомендувати проект рухається вперед, але він каже, що політики як на місцевому, так і на федеральному рівні задають питання, чи буде розпочата робота.

Шахти Кармайкл був раніше відкладений шляхом оскарження в судовому порядку екологічних груп, а також необхідність внести зміни в Закон про земельний титулі корінних народів, щоб узаконити договір про користування землями корінних народів, які він підписав.

Докорінна зміна назви було останнім юридичну перешкоду, проект зіткнувся і цей був прийнятий обома палатами парламенту на 14 червня 2017 року.

Перед рішенням, Адані Австралії головний виконавчий Jeyakumar Janakaraj розповів кур'єрської пошти він буде літати в Індію, щоб попросити ради з фінансової рішення, які повинні прокласти шлях до будівництва почнеться в серпні.

"Найближчі три тижні буде гра-чейнджер для басейну Галілеї,' містер Janakaraj сказав у той час.

Адані навіть підписала контракт з компанії бореться металоконструкцій в whyalla в Південній Австралії за 54 000 тонн сталі, хоча це залежить від проекту отримання фінансування.

У червні голова Адані повідомило в заяві, яку він підписав проект.

"Я з гордістю оголошую проект остаточного інвестиційного рішення (fid) твердження, яке знаменує офіційний початок один з найбільших єдиної інфраструктури і створення робочих місць — розвиток подій в історії Австралії," Гаутам Адані сказав.

Попередньо будівельні роботи за проектом передбачається розпочати у вересні.

Напередодні цієї дати, містер Адані виступив із заявою, в серпні, що підтверджує початок робіт.

Містер Janakaraj вежі-на підставі статутів цивільного Договірних фірма GA послуг буде однією з перших регіональних підрядників на користь. Компанія була найнята для ремонту кэмпингов, з 245 номерів очікується до початку вересня.

Він сказав у жовтні Reuters, що Адані прагнув зв'язати фінансування шахти до березня 2018 року, додавши, що це буде виглядати, щоб продати міноритарну частку в проекті, щоб допомогти підняти фонди.

Містер Janakaraj сказав, що фізична будівництво шахти планується почати в тижні.

З тих пір кредит НАЇФ на Адані було відмовлено, і офіційна церемонія відкриття рудника в жовтні — віце-прем'єра Барнабі Джойс був зобов'язаний бути присутнім був скасований через рейок і не перенесли.

Дісней станції на південь від Belyando перетину, де Залізничний коридор для проекту мій Адані знаходиться.

Важливо відзначити, що Адані поки не оголосили, як буде фінансувати проект.

Банки за кордоном і в Австралії публічно дистанціювався від Галілеї експортних проектів вугільного басейну, або запровадив політику, яка забороняє фінансування шахти Адані.

В якості кореспондента "острэлиан файненшл рев'ю" зазначалося в минулому році, фінансування масштабного проекту спирається на роялті допомоги від уряду Квінсленда (яку Адані і забезпечених) і $1 млрд. за рахунок платників податків кредит від федерального уряду НАЇФ (який зараз був відкинутий).

Було також виявлено в минулому році, що Адані, можливо, хотів, шахти Кармайкла, щоб йти вперед, щоб переконатися, що він отримав свій борг рефінансований за свою точку абат вугільного терміналу, який знаходиться всього в даний час працює на 50 відсотків своєї потужності 1,5 мільярда доларів.

Є ЛИПОВІ ВАКАНСІЇ?

Одна з головних причин шахті була підтримана в минулому була обіцянка Адані для створення робочих місць в районі, який бореться з високим рівнем безробіття.

Адані каже, що реалізація проекту дозволить створити 10 000 прямих і непрямих робочих місць, але навіть Білл шортен-це сумнів в тому, що вони будуть доставлені.

Але Адані відкинув пропозиції від містера скоротити, що це був пропонуючи липові вакансії.

Прес-секретар повідомив Таунсвілл Бюлетені минулого тижня компанія мала 800 чоловік, що працюють в штаті Квінсленд.

"Кожен місяць ми платимо за 7,2 мільйонів доларів в заробітній платі до наших прямих персоналу і прикомандированих співробітників", - сказав співрозмовник.

Репортер газети нещодавно відвідав офіси Адані в Таунсвілл і побачив, що "десятки людей, більше трьох поверхів, а деякі 3000кв м офісних площ".

"Якщо вони не йдуть вперед, вони поклали на гарне шоу", - написав він.

Міс Хілл також захистив роботу, розповідаючи Бюлетень Адані створили 300 робочих місць в Таунсвілл досі з перспективою чогось більшого.

Адані співробітників на роботу у місті Саут-Таунсвілл. Фото: Еван Морган

Але якщо Адані є 800 осіб, що працюють над проектом Кармайкл (це не ясно, чи будуть зроблені завдання, пов'язані з шахтою), це істотна частка в загальній кількості робочих місць планується створити.

Огляд проекту на сайті штату Квінсленд розвитку списках до 1075 робочих місць, пов'язаних з будівництвом рудника і ще 1400 за залізничну лінію.

Будівництво залізничної лінії ще не почалася, так що 800 робочих місць становлять майже весь 1075 робочих місць, пов'язаних з будівництвом шахти.

Крім цього є близько 3800 оперативні завдання, пов'язані з мінами і до 120 для залізничної лінії.

Але реальна кількість створюваних робочих місць був допитаний в ході земельного суду Квінсленда в 2015 році, коли Адані власний свідок-експерт погодився шахти дозволить збільшити середньорічну зайнятість всього 1206 робота на повну ставку вакансії в Квінсленді і 1464 робочих місць по всій Австралії, колись втрачених робочих місць в інших секторах були враховані.

По темі: Полювання на Адані 10 000 робочих місць викликає нуль результатів

ЧОМУ ЛЮДИ НЕ ЛЮБЛЯТЬ МЕНЕ?

Спочатку велика частина занепокоєння навколо шахти випливає з екологічних груп, які висловили стурбованість з приводу впливу днопоглиблювальних і викиди вуглецю на великому Бар'єрному рифі.

Але з плином часу, розповіді про екологічні Адані в Індії, її фінансових механізмів і побоювання з приводу необмеженого ліцензії воді було видано у квітні виникли.

Раніше в цьому місяці були також порушені питання за змінений звіт з лабораторії, який, як повідомляється, Адані, представлений у той час як оскарження штрафу за розлив вугілля-Ладена води на водно-болотних угіддя. За даними "Гардіан", оригінал звіту знайшли більшого забруднення, ніж раніше передбачуваний.

Падіння вугілля також піднімалися питання про майбутньої життєздатності шахти і будуть австралійці ніколи не побачить всі вигоди проекту — особливо той, який спирається на роялті свято починати.

Опитування, проведене на замовлення Інституту Австралії знайдено 68% не підтримують уряд надання кредиту платника податку, щоб допомогти з будівництвом шахти.

На вихідні, Адані попередив, що політичні рішення щодо проекту підривають репутацію Австралії.

Містер Janakaraj розповів вихідні в Австралії , що трудовий нападу на проекті змушують засумніватися в Австралії здатність залишатися привабливою для капіталу.

Але заступник лідера опозиції Таня Plibersek відкинув це.

"Це трохи дорого для компанії, який спочатку заявив, що вони не потрібні платника податків підтримку цього проекту, щоб йти вперед, а потім через п'ять хвилин засунули свої руки на $1 млрд кредиту, щоб говорити про те, що інвестиційна привабливість", сказала вона ABC ТБ в неділю.

"Ми маємо повне право, як нація, скажу, що ми будемо приймати рішення в наших інтересах, в інтересах нашої економіки і нашого оточення".

Ліллі Барто і Натан Шломо протесту проти шахти. Фото лінії фронту дій на вугілля

— З ААР



Категория: Бизнес