Калюжа крові. У Києві біля метро чоловік напав з ножем на людей


Опубликованно 17.03.2018 10:56

Калюжа крові. У Києві біля метро чоловік напав з ножем на людей

Двох постраждалих з різаними пораненнями госпіталізували в медичний заклад Києва. З місця інциденту вилучили ніж, яким зловмисник поранив чоловіків.

Поліція Києва затримала чоловіка, який біля станції метро з ножем накинувся на двох киян, повідомляє прес-служба правоохоронців у Facebook.

Під час з'ясування відносин з незнайомцями 25-річний зловмисник кілька разів ударив ножем потерпілих. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту.

У Києві біля метро чоловік напав з ножем на людей

Згідно з даними, подія трапилася вночі на проспекті Голосіївському. Двоє нетверезих чоловіків, 1990 та 1976 року народження, спілкувалися на вулиці. В цей час до них підійшов невідомий, який попросив цигарку.

Як розповів начальник відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олег Самойлик, під час спілкування між чоловіками виник словесний конфлікт, в розпал якого зловмисник вдарив ножем опонентів. Коли ж один з постраждалих почав тікати, нападник наздогнав його недалеко від станції метро і продовжував бити руками і ногами.

"Ці протиправні дії помітив наряд патрульної поліції, який проїжджав поруч і оперативно затримав чоловіка. Двох постраждалих з різаними пораненнями госпіталізували в медичний заклад", — повідомив Самойлик.

З місця події поліцейські вилучили ніж, яким зловмисник поранив чоловіків. Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, жахливий інцидент стався у Запоріжжі. На активіста у під'їзді багатоповерхового будинку накинувся невідомий зловмисник з ножем.



Категория: Киев