Іпотека: як ви знаєте, якщо ви знаходитесь на хорошій іпотечної угоди


Опубликованно 17.03.2018 20:35

Іпотека: як ви знаєте, якщо ви знаходитесь на хорошій іпотечної угоди

Кредитні брокери складають близько 55 відсотків всього іпотечного кредиту бізнес і вони продовжують рости в популярності, часто допомагає направляти позичальників і різних угод, перш ніж вони підписують пунктирну лінію.

Стрес: австралійці лежачи без сну в нічний час турбуються про своїх фінансах

Але нова Галактика дослідження, складеного з нерухомості.ком.ау знайдено 87 відсотків австралійців хотів би, щоб було більше прозорості для іпотеки, який часто залишає людей обманути, коли, намагаючись підібрати відповідний кредит.

Нерухомості.ком.керівник АС іпотечні кредити Ендрю Рассел сказав, що це не рідкість для позичальників, щоб зв'язатися з існуючого банку для іпотеки, замість того, щоб ходити по магазинах навколо, що може призвести до їх платити більше.

Нерухомості.ком.керівник АС іпотечні кредити Ендрю Расселл заявив, позичальники повинні оцінити свої можливості, перш ніж підписати на пунктирну лінію на іпотеку.

"Часто позичальники будуть ходити в банк (спочатку), але зазвичай після цього вони йдуть до іпотечного брокера або постачальника, який пропонує іпотечні кредити", - сказав він.

"Тут вони мають можливість порівняти асортимент з широким асортиментом продукції, що кредитори на ринку і тому брокерські промисловості продовжує зростати протягом останнього десятиліття".

Брокери можуть продати кредити різними способами, в тому числі через філії, мобільні кредиторів і по телефону.

Кредитні карти: австралійці набір, щоб заощадити $300 в рік на своїх кредитних картах

Існує понад 5000 брокерських компаній, що працюють по всій країні.

Пильною увагою оточив брокери на своїх комісій від продажу кредитів, які часто включає в себе стартові і кінцеві комісій за весь термін кредиту.

Вони також повинні повідомляти про будь-яких комісій, які вони отримують від кредиторів або будь-якого іншого джерела до клієнта.

Австралійці хотів би, щоб було більше прозорості в борг.

Дані Галактики також показав, австралійці, як і раніше воліють йти прямо у відділення банку, щоб подати заявку на кредит (48 відсотків) попереду бачимо іпотечного брокера (30%) або застосовуючи онлайн (17 відсотків).

Але експерт споживчого кредитування Ліза Монтгомері попереджає клієнтів, що, перш ніж вони навіть поговорити з кимось про кредиті, вони повинні повністю озброїтися інформацією.

Експерт споживчого кредитування Ліза Монтгомері закликає позичальників, щоб зробити багато досліджень, перш ніж залучення банку або брокера для отримання кредиту на житло.

"Краще дослідження-це дослідження, яке ви робите самі, а також друзі і сім'я будуть давати тобі поради, якщо вони знають, що ви отримуєте кредит', - сказала вона.

“Але якщо у вас є глибокі відносини з вашим основним фінансовим установою, і ви відчуваєте, що ви хочете залишитися з ними всіма засобами йти вперед і зробити запит.

"Зібрати якомога більше інформації і потім прийняти рішення йти до брокера, і вони можуть запропонувати вам ряд продуктів, не тільки один, що банк може запропонувати."

У цьому місяці Резервний Банк Австралії зберіг процентну ставку на рівні 1,5 відсотка, залишаючи фіксованої та змінної ставки за іпотечними кредитами близько чотирьох відсотків.

@sophieelsworth

Спочатку опубліковано в якості кращих методів іпотечних покупок



Категория: Бизнес