Дональд Трамп 'байдужими до фактів і істині'


Опубликованно 18.03.2018 09:14

Дональд Трамп 'байдужими до фактів і істині'

Всі великі видавці були готові до цього. Ассошіейтед Прес дав порядкового оновлення, як це узгоджується брехню проти попередньо опублікувала стенограму виступу. В газеті "Вашингтон пост" нарахували більше 2000 брехні в промовах провідних у тому числі адресу.

Вранці після фактично сумнівної промові Президент схопив свій айфон і написав ще одну кричущу фальсифікацію, стверджуючи, що адреси, переглядати 45 мільйонів чоловік, привертає все більше американських зав'язку, ніж будь-адресу з минулих президентів.

Спасибі за всі хороші компліменти і коментарі про державу мови Союзу. 45,6 мільйона осіб спостерігали, найбільша кількість в історії. @РСН бити будь-якій іншій мережі, вперше, з 11.7 мільйонів чоловік в налаштуванні. Звільнений від серця!— Дональд Дж Трамп (@realDonaldTrump) 1 лютого 2018

Це просто не відповідає дійсності, і тих, хто з підключенням до інтернету — тобто, той, хто читає цей твіт — міг би легко впізнав.

Але пан Трамп просто не хвилювало.

Була історія, коли президент був обраний в кінці 2016 року і стверджував, що він виграв великий зсув з 1980-х років — швидкий Гугл показав, що майже 80 відсотків голів перед ним були встановлені у великих перемог.

Коли його інавгурації каталася і пліч-о-пліч знімки показали, очевидно, великі натовпи в одне і те ж подія для його попередника, його не хвилювало. Він був задоволений своєю версії історії — що натовпу на церемонії були більше, ніж Барака Обами.

У той час як аналітики очікували містер Трамп перебільшувати правду і часто відверта брехня, коли він спілкується на його складові, його байки не приймаються.

Містер Трамп постійно закликав своїх БС, але все одно, він тримає на спінінг нові історії.

Що, можливо, ще більш шокуючим, ніж його постійна трансляція неправду, що президент навіть не бреше.

Він байдужий до істини.

НАВІЩО ВІН ЦЕ РОБИТЬ

У своїй основоположною роботі, американський філософ Гаррі Франкфурт виклав тонка різниця між брехнею і***Биків.

Щоб брехати, як він стверджував, повинен знати, що таке істина і знаємо, що вони представляють, не правда.

Говорите Биків***, з іншого боку, не вимагає пізнання істини на всіх — просто байдужість.

Президент упивався оплесками, як він виголосив свою промову завалений фантастикою. Фото: Саул Леб/АФП

Під час навчального заняття проф Франкфурта ніколи не були призначені, щоб бути політичних досліджень, його робота тепер посилається більш ніж коли-небудь у відношенні Трампа.

Говорячи з новинами.ком.ау про диких Президента уяви, Сідней старший викладач університету Девід Сміт закликав Биків проф Франкфурта*** теорія.

"Трамп-це продавець, який має продавець байдужість до фактів і істинам," сказав Сміт.

“Це картина, яку ми бачимо з ним — це образ, який він хоче створити про себе. Він все про перемогу і бути кращим".

Тому, коли містер Трамп намагається переконати виборців або Twitter послідовників, що його уряд приніс в "найбільше зниження податків в історії" або що він "принаймні, расисти ви коли-небудь зустрічав", це не обов'язково тому, що він вважає, що все це правда, те, що вони вписуються в його образ, бути кращим. Правда, не має значення.

І ці часто безглуздих, а іноді і дивні претензії продовжують надходити, тому що вони працювали на нього так довго.

"Що він робить в основі його бізнесу протягом десятиліть продає своє ім'я", - сказав Сміт.

“У нього величезний досвід і успіх і продавцем, роблячи це, і йому вдалося успішно вивести трохи в політику, і це дуже добре для нього.

“У якомусь сенсі він дуже цікавий політик. Для кого-то, хто прийде в якості повної політичної новачків, так і на свої перші президентські вибори виграв президентство, це незвичайний подвиг.

“Він володіє цим чудовим досягненням як політика, яку він відчуває, що він не отримати кредит, тому що він дискредитує все працює проти нього — як у Росії зонда — як спроба delegitimise чого він досяг, і ручок на будь-яких відчутних успіхів він мав.

"У нього немає багато, щоб показати для його досягнень під час його президентства, але що не в'яжеться з його іміджем, і тому він змінює історію, щоб він відповідав своєму образу."

ВЕЛИКИЙ КОЗИР ЛЕЖИТЬ

Найбільше скорочення податку завжди

Будь-яке питання містера Трампа говорити про На даний момент-це податки. Якщо ви слухали на який-небудь зі своїх публічних виступів за останні кілька місяців, ти б чув, Сполучені Штати Америки є одним з найвищих оподатковується Націй у світі, і що президент по податковій реформі плану дає найбільше зниження податків в історії США.

Обидва ці пункти не відповідають дійсності.

Правда, не має значення. Картина: виграти Макнэми/АП

За власними даними казначейства козир Уряду, реформу пана Трампа буде займати близько восьмої до числа найбільш агресивних зниження податків в країні. І за даними центру податкової політики — незалежний мозковий центр — загальний обсяг податкових надходжень США "значно нижче 34% в середньому для розвинених країн".

У своїй промові у вівторок ввечері, містер Трамп повторив ці помилкові 55 разів.

Він також неодноразово заявляв, що його план податкової реформи будуть орієнтовані на мільярдерів і особисто "обійшлося мені в ціле стан".

Аналіз НБЦ плану встановлено, що голова повинен був отримати особисто з пакета, з одним шматком прийняв закон, особисто рятуючи йому 20 мільйонів доларів, і його компанії буде оподатковуватися за нижчою ставкою.

Іммігранти несуть відповідальність за злочини

Підроблена статистика Президента на рівень злочинності іммігрантів там зі своїм найнебезпечнішим неправду.

В його розбитий промові він сказав: "протягом десятиліть, відкриті кордони дозволили наркотики і банди, щоб влитися в наші найбільш уразливих спільнот".

Термін "відкриті кордони" вже сама по собі є перебільшенням, так як попередні уряди за останнє десятиліття подвоїлася присутності співробітників прикордонного патруля, і бачили кордону арешти різко знизитися.

Але небезпечно стверджують, що іммігранти приносять наркотики та злочинність з ними неодноразово була доведена помилковою.

Дослідження протягом декількох років знайшли іммігранти скоюють менше злочинів, ніж люди, що народилися в Сполучених Штатах.

Обман виборців коштувати йому голосів виборців

Втрати народного голосування у виборах 2016 року не гель "перемога містера Трампа" зображення, тому він змінив оповідання.

Крутити педалі теорія, мабуть, висмикнутий з повітря, новообраний президент заявив, що його суперник Хілларі Клінтон набрала мільйони голосів за "обману виборців".

Він публічно повторив, і на зустрічах з колег-політиків, що від трьох до п'яти мільйонів нелегальних голосів, коштувало йому голосів виборців.

Шахрайство на виборах-це вкрай рідко, так як навіть власний адвокат пана Трампа визнали.

"Всі наявні дані свідчать про те, що загальні вибори 2016 не були заплямовані шахрайством або помилкою", його адвокат написав в суд зі скаргою.

Росії 'вигадана історія'

Ще одне питання, який переслідував президентства пана Трампа, що не вписується в образ, який він хоче зобразити,-це втручання Росії у вибори.

Критики кажуть, що він бачить зонд, як намагаються зганьбити його перемогти, тому він намагається відкидати і замовчувати його стільки, скільки він може.

Навіть після того, як за відставку свого колишнього радника з національної безпеки Майкл Флінн за дискусії з російськими офіційними особами, Президент сказав: "я не думаю, що він щось зробив неправильно".

Незважаючи на тисячі годин даремно і багато мільйонів доларів витратили, демократи не змогли показати ніякої змови з Росією - так що тепер вони переходять на помилкові звинувачення і сфабриковані історії жінок, які не знають і не зустрічав. ПІДРОБЛЕНІ НОВИНИ!— Дональд Дж Трамп (@realDonaldTrump) 12 грудня 2017 року,

Інтернет-гіганти Facebook, Google і Twitter вже все знайшли деякі дані про Росії, використовуючи свої платформи, щоб спробувати вплинути на вибори, і уряд в даний час ведеться розслідування.

В інтерв'ю минулого НБЦ року, пан Трамп сказав: “це справа Росії з козиря і Росія-це вигадана історія. Це виправдання демократами за те, що програв вибори, що вони повинні здобути перемогу".

Американське видання Politifact пішов далі, щоб оголосити це 2017 "брехню року".

Інавгурація натовпу

Ця громадина прийшла дуже рано в президентстві і, озираючись назад, був знак прийдешнього.

Після його інавгурації, яка відбулася на тужливий день Вашингтон — Президент стверджував, загальну аудиторію для свого присяги був "найбільшим коли-небудь, щоб спостерігати урочисте звернення, і це здорово".

Але телевізійні рейтинги та фотографії натовпів, які фізично зібралися, щоб подивитися події, показав інавгурації Обами в 2009 році залучив набагато більше глядачів, ніж пан Трамп.

Президент навіть суперечили Білий Дім на цей раз. Білий дім оцінив 720,000 взяли участь у церемонії відкриття, в той час як Пан Трамп пішов з 1,5 мільйона.

На інавгурації Обами, за офіційними оцінками, склав 1,8 млн доларів.

Марш жінок приваблює величезну юрбу в Національному Молі на наступний день після інавгурації Дональда Трампа. Фото: Зак Гібсон/ГВП

Наслідки

Велика кількість неправду містера Трампа трохи більше, ніж великий-відзначити сам.

Є дуже мало значення для накачування ТБ аудиторією або стверджуючи, помилкові почесті, крім того, вони легко спростувати — що ми вже з'ясували — не турбувати Президента.

Але у своїх твердженнях про більш серйозних питаннях, які стосуються інших людей, що речі починають ставати серйозними.

"Де це боляче, коли він починає брехати або говорити неправду про справді суттєвих речах, які насправді нашкодити країні", - сказав Сміт. “Якщо ви хочете подивитися на риторику Трампа про імміграцію можна подумати, що будь-яке вбивство в США був здійснений нелегальний іммігрант, не звертаючи уваги, що нас народжуються люди скоюють злочини набагато швидше.

"Коли він мовчить після масового розстрілу, але твіти відразу ж, якщо мусульманин вбиває когось в Європі, він створює цю картину, де американці загрожують мусульмани або вихідці або чужинцями будь-якого роду, де дійсно найбільшою загрозою для американців виходить від американців."

Містер Сміт каже, що є і довгострокові наслідки для претензій пана Трампа "фальшивих новин", спрямований на ЗМІ та інші інститути.

"Пан Трамп розповідає своїм прихильником що вони не можуть вірити нікому, крім нього", - говорить він.

“Трамп дійсно збільшили, і він дійсно шкідливі довіру до інститутів, які раніше були досить широко довіряти.

“Ця константа говорить своїм прихильникам, що єдина людина, якій вони можуть вірити йому і кілька довірених ЗМІ, що є дуже руйнівним і ось де вона виходить за рамки продажів. Він потрапляє в справжній трайбалізм, де люди думають, що вони можуть тільки вірити в своє плем'я, і свою чергу на інших".



Категория: Бизнес