Новий автомобіль CHERY TIGGO 7 буде представлений в Україні


Опубликованно 18.03.2018 20:56

Новий автомобіль CHERY TIGGO 7 буде представлений в Україні

10 лютого 2018 в Україні буде офіційно представлений новий автомобіль CHERY TIGGO 7.

Вже зовсім скоро – 10 лютого 2018 – в Україні буде офіційно представлений новий CHERY TIGGO 7 – четвертий кросовер в SUV сімействі Chery Tiggo в нашій країні. Прем'єра відбудеться у великих торгових центрах одночасно у Києві, Вінниці, Дніпропетровську, Житомирі, Одесі, Полтаві, Сумах. А в Запоріжжі TIGGO 7 буде представлений 13 лютого під час виставки "Агротехсервіс 2018".

TIGGO 7 – дуже очікувана новинка на ринку нових легкових автомобілів в Україні, оскільки він втілив в собі передові досягнення технологій Chery: в ньому використовується новітня конструкція кузова, він оснащений високоефективною спортивною системою управління DDS, шасі, що забезпечує відмінну керованість, а також турбованим двигуном 1.5 л., економічною 6-ступінчастою механічною, або автоматичною трансмісією CVT. І, що важливо для їзди в складних дорожніх умовах, мінімальний кліренс TIGGO 7 – 210 мм

Розроблений на базі нової покращеної платформи Т1Х за допомогою сучасних науково-дослідних і конструкторських розробок Chery, TIGGO 7 отримав передові характеристики і якість в пропорціях, пом'якшеної підвісці, зниженому рівні шуму, поліпшених маневреності і комфорт під час руху, зручність водіння, гальмування, безпеки руху, потужності, динамічності. А також – у інформаційно-розважальних системах.TIGGO 7 вразить не тільки своїми ходовими якостями. Дуже багатий набір опцій приємно здивує клієнтів опціями безпеки і комфорту, які нечасто зустрінеш в автомобілях такої цінової категорії. Серед них – панорамний дах і панорамна камера 360о, шкіряні перфоровані сидіння, безключовий доступ і запуск двигуна, датчик тиску в шинах, 6-диапазонноая регулювання сидіння водія, та багато іншого. А при відкриванні передніх дверей CHERY TIGGO 7 "вітає" водія і пасажира спеціальною підсвіткою "welcome light" з написом TIGGO 7.



Категория: Автомобили