У Києві чиновник виявив розтяжку з гранатою на своєму авто


Опубликованно 19.03.2018 18:00

У Києві чиновник виявив розтяжку з гранатою на своєму авто

Чоловік є співробітником Державної зернової корпорації. Вийшовши з роботи, чиновник почав розчищати своє авто від снігу, і на лобовому склі виявив нитка чорного кольору, якій кріпився предмет, схожий на гранату.

Власник автомобіля Mazda в понеділок, 18 грудня, під час прибирання снігу зі своєї машини виявив предмет, схожий на гранату РГД-5. Про це повідомляє NewsOne.

З Миколаєва. Навіщо грабіжник підірвав себе гранатою

Уточнюється, що інцидент стався о 20:00 на парковці біля НСК "Олімпійський". Виявивши вибухонебезпечний предмет, чоловік одразу звернувся до співробітників поліції.

До місця події прибула слідчо-оперативна група. Зі слів чоловіка стало ясно, що він є співробітником Державної зернової корпорації України. Вийшовши з роботи, чиновник почав розчищати своє авто від снігу, і на лобовому склі виявив нитка чорного кольору, якій кріпився предмет, схожий на гранату. Після виявлення знахідки він негайно викликав поліцейських.

Вибухотехніки підтвердили, що чорний предмет є саме гранатою РГД-5.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 замах на злочин та частини 2 статті 115 — умисне вбивство Кримінального кодексу України.

Нелегальний обіг зброї в Україні помітно зріс-за конфлікту в Донбасі.



Категория: Киев