За Києвом чоловік, захищаючи свій будинок, підстрелив грабіжника


Опубликованно 20.03.2018 13:07

За Києвом чоловік, захищаючи свій будинок, підстрелив грабіжника

У поліції повідомили, що невідомий чоловік незаконно проник у двір, а з підсобного приміщення намагався зайти в дім, господар його обстріляв.

У селі Гореничі, Києво-Святошинського району Київської області в приватний будинок проник зловмисник, якого помітив господар будинку і вполював.

Рекет, пограбування, афери: активісти заробляють криміналом

"Близько 23.43 на пульт поліції охорони Київської області надійшов сигнал — спрацювала тривожна кнопка в одному з охоронюваних будинків села Гореничі. За лічені хвилини наряд поліції охорони прибув за адресою. Як з'ясувалося, невідомий чоловік незаконно проник у двір, а з підсобного приміщення намагався зайти в будинок. Господар не розгубився: прихопив пристрій для відстрілу гумовими кулями і двічі вистрілив в нижні кінцівки непроханому нічному гостю. Дружина в цей час натиснула тривожну кнопку. Потім 53-річний господар квартири зателефонував на 102 та викликав швидку допомогу", — повідомляє подробиці поліція.

Зловмисником виявився 23-річний житель Житомирщини. Медики надали допомогу хлопцеві на місці події і його життю нічого не загрожує.

Травматичний пістолет з дозвільними документами вилучено в якості речового доказу.

Раніше повідомлялося, що злодій, який вкрав у Данії одну з найдорожчих пляшок горілки в світі, не став її пити. Тоді з бару була викрадена пляшка, зроблена із золота і срібла і декорована зображенням гоночного автомобіля "Руссо-Балт", а горілка фільтрується через насадку з діамантами.



Категория: Киев