Kia Optima отримала нові двигуни


Опубликованно 21.03.2018 03:35

Kia Optima отримала нові двигуни

Бензинові і дизельні мотори у новинки тепер мають однаковий обсяг - 1,6 л.

Оновлена Kia Optima 2018 буде показана на початку весни на Женевському автосалоні, а європейським покупцям надійде в третьому кварталі 2018 року. В Україні зможуть придбати новинку не раніше початку 2019 року. Модель буде представлена в кузовах седан і універсал, однак буде останній в Україні, поки що невідомо.

Нова Кіа Оптима отримає два двигуни на вибір: бензиновий і дизельний. Вони мають об'єм 1,6 л. Повністю новий дизель, позначений як U3, має об'єм 1,6 літра і замінить давно відомий 1,7-літровий. Мотор має низькі показники шкідливих викидів, потужність 136 л. с. і тягу в 320 Нм.

Новий бензиновий турбований двигун з прямим уприскуванням об'ємом також 1,6 л має більшу потужність - 180 к. с. і буде оснащуватися 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Дволітровий атмосферний CVVL (163 к. с.) і турбований на 245 л. с. (Він ставиться на версію GT) також залишаться в модельній гаммі європейської версії. Проте поки невідомо, які з названих моторів будуть доступні в Україні.

У новій Кіа Оптима з'явиться перемикач режимів - Eco, Comfort, Sport і Smart. Останній буде змінювати налаштування двигуна, віддачі педалі газу і керма в залежності від стилю водіння власника в даний момент.

Оновлена модель отримала новий дизайн бампера і оптики. У салоні - новий кермо, матеріали виконання і екран кращої якості.

Серед нового обладнання Kia Optima - камера кругового огляду, система контролю за станом водія, стеження за ситуацію позаду при русі заднім ходом, можливість з'єднання зі смартфонами мультимедійної системи з 7 або 8-дюймовим екраном.

У дорогих версіях GT і GT Line будуть 18-дюймові диски, адаптивні LED-фари, дзеркала з чорним глянцем. У салоні - чорна або двоколірна шкіра (чорна з червоним).



Категория: Автомобили