Представлений Toyota Auris нового покоління


Опубликованно 23.03.2018 02:42

Представлений Toyota Auris нового покоління

На Женевському автосалоні компанія Toyota представила хетчбек Auris нового покоління. Модель буде доступна з двома гібридними установками.

Габаритна довжина Auris нового покоління становить 4370 міліметрів, ширина – 1790 міліметрів, висота – 1435 міліметрів, а колісна база – 2640 міліметрів. Таким чином, хетчбек на 40 міліметрів довше, на 30 міліметрів ширша і на 25 міліметрів нижче попередника.

Зі старої Тойоти зробили електромобіль для дріфту

Один з нових агрегатів зроблений на базі 1,8-літрового бензинового атмосферника. Його віддача складає 122 кінські сили. В основі другого – атмосферна “четвірка“ об'ємом 2,0 літра. Віддача топової гібридної установки становить 180 л. с.

Ніяких додаткових подробиць про агрегатах, у тому числі про їх економічності і динаміки оснащених ними машин, японський автовиробник не надав. Також японці чомусь не показали інтер'єр.

Крім цього, для Auris буде доступний також дизельний, турбований двигун з робочим об'ємом 1,2 літра. Його віддача складає 116 к. с.

Новинку побудували на новій платформі, зробленої з використання архітектури TNGA. Вона ж застосовувалася при створенні шасі для Prius і Camry останніх поколінь, а також компактного кросовера C-HR.



Категория: Автомобили