Німецький автогігант Volkswagen відкриває нову главу в історії марки


Опубликованно 25.03.2018 12:00

Німецький автогігант Volkswagen відкриває нову главу в історії марки

Volkswagen анонсує старт прийому замовлень на новий позашляховик Teramont з 12 березня 2018 року. Програма продажу, комплектації і ціни будуть оголошені пізніше.

Фахівці Volkswagen створили сучасний, динамічний автомобіль, який вражає яскравим зовнішнім виглядом і володіє класичними пропорціями і чіткими лініями. Семимісний Volkswagen Teramont – найбільша модель в лінійці марки, побудована на модульній платформі MQB. Автомобіль пропонується з унікальним технологічним оснащенням в поєднанні з відмінною динамікою і керованістю.

Оснащений системою повного приводу 4MOTION і системою вибору режимів водіння 4MOTION Active Control, Teramont буде доступний для замовлення на російському ринку в чотирьох варіантах комплектації. Вже в початковій версії новинка обладнана трьома рядами сидінь, інтерфейсом App-Connect, світлодіодними фарами ближнього і дальнього світла з окремими денними ходовими вогнями, 3-х зонним клімат-контролем і мультимедійною системою Composition Media з кольоровим 8-дюймовим дисплеєм з датчиком наближення.

Volkswagen Teramont відкриває нову главу в історії марки. Його габаритна довжина становить 5.036 мм, ширина – 1.989 мм, висота 1.769 мм – більше, ніж будь-який інший моделі Volkswagen. Розміри Teramont дійсно мають значення, оскільки відчуваються не тільки зовні, але і всередині. Об'єм салону дорівнює 4.352 л. І з трирядної конфігурацією в ньому достатньо місця для семи дорослих пасажирів. Інноваційний механізм складання сидінь другого ряду забезпечує більш зручну посадку в автомобіль і вихід з нього: спинка сидіння другого ряду складається, а саме сидіння зрушується вперед навіть при встановлених дитячих кріслах.

Салон Teramont виконаний у класичному для Volkswagen стилі. Він простий, функціональний і відрізняється високою якістю. Панель управління зручна у використанні: цифрові прилади і дисплеї не відволікають увагу і допомагають сконцентруватися на процесі водіння. Положення сидіння, висота рукоятки перемикання передач і відстань між педалями максимально виважені і налаштовані для комфорту водія.



Категория: Автомобили