Перша партія Mitsubishi Eclipse Cross надійшла в продаж


Опубликованно 26.03.2018 15:14

Перша партія Mitsubishi Eclipse Cross надійшла в продаж

Вартість позашляховика в базовій комплектації складе 23 925 доларів.

Японська компанія Mitsubishi почали поставки компактних позашляховиків Mitsubishi Eclipse Cross в Сполучені Штати Америки. У салонах дилерів машини з'являться в березні поточного року.

Зацікавлені американські клієнти зможуть придбати новий компактний позашляховик Mitsubishi Eclipse Cross за мінімальною ціною від $23 925 за базову комплектацію ES.

У США нова модель Mitsubishi Eclipse Cross буде запропонована з 1,5-літровим двигуном з наддувом, який здатний генерувати 152 кінські сили і 250 Нм крутного моменту.

В оснащення японської новинки входить фірмова система Super All Wheel Control, активний круїз-контроль, ABS і опціональна система Active Yaw Control, призначена для більш точного розподілу крутного моменту між осями.

Крім цього, японська марка готова запропонувати місцевим клієнтам такі опції для моделі Mitsubishi Eclipse Cross, як панорамний дах з електроприводом, які підігріваються задні сидіння, інформаційно-розважальна система з 7,0-дюймовим монітором і багато іншого.

У прес-центрі компанії Mitsubishi Mitsubishi North America зазначають: "Настав 2018 рік являє собою цікаву наступну главу для компанії Mitsubishi Motors, і зовсім новий Eclipse Cross – це велика частина цієї історії. Mitsubishi Eclipse Cross ґрунтується на сильному спадщині автомобільної промисловості Mitsubishi, і технологіях. Ми раді додати в наш портфель нову модель, яка буде підтримувати поточні темпи продажів".

Також у прес-службі американського підрозділу японського бренду розповіли, що на новий компактний позашляховик Mitsubishi Eclipse Cross буде діяти кілька різних видів гарантії.



Категория: Автомобили