В київському гей-клубі охорона побила жінку-трансгендера


Опубликованно 27.03.2018 05:28

В київському гей-клубі охорона побила жінку-трансгендера

Постраждала одразу ж викликала поліцію, але приїхали правоохоронці, за її словами, "всіляко прикривали охорону клубу" і "іронічно коментували її документи".

У нічному гей-клубі в центрі Києва охорона побила і пограбувала жінку-трансгендера, передає "Інформатор".

У центрі Києва працівники ресторану жорстоко побили своїх же клієнтів - ЗМІ

За словами постраждалої Анастасії Крістель Домани, в гардеробі клубу вона виявила, що не може знайти мобільний телефон і зажадала розібратися в ситуації. Замість того, щоб викликати адміністрацію, співробітники клубу звернулися до охорони. Четверо охоронця нібито схопили жінку-трансгендера і поволокли на вихід, б'ючи її на ходу.

Повідомляється, що постраждала одразу ж викликала поліцію, але приїхали правоохоронці, за її словами, "всіляко прикривали охорону клубу" і "іронічно коментували її документи", так як у них зазначено справжнє ім'я трансгендера (Олександр) і вклеєна чоловіча фотографія.

Тоді Анастасія викликала ще один патруль і кілька разів брала спроби повернутися в клуб, щоб забрати гроші".

В Голосіївському районному управлінні ГУМВС жінка написала заяву, але, за її словами, і там правоохоронці не хотіли займатися її справою і "виявляли крайню трансфобию".

Зустрів - вдарив в обличчя. Член "Правого сектора" побив журналіста Коцабу

За словами подруги постраждалої, після того, що сталося "власник закладу Ігор Тищенко відразу ж видалив її з друезей в "Фейсбуці" і опублікував на стіні відео з котиками", "цілком утримавшись від коментування інциденту".

У клубі розповіли, що саме відвідувачки в стані алкогольного сп'яніння вийшли і почали "бушувати", попутно заявляючи про зникнення телефону.

Після того, як їх попросили покинути заклад, одна з відвідувачок впала на підлогу і почала "верещати". Тоді охорона самостійно вивела її на вулицю. Пізніше на місце події приїхала поліція, яка розбиралася у ситуації.

Нагадаємо, в Києві ввечері 14 грудня пішохід був побитий водієм Mercedes і його пасажиром за зауваження.



Категория: Киев