Новітні українські автобуси засвітилися у Польщі (Відео)


Опубликованно 27.03.2018 08:49

Новітні українські автобуси засвітилися у Польщі (Відео)

У Варшаві пройшла міжнародна виставка автобусів Warsaw Bus Expo 2018, на якій презентовані новітні українські розробки.

На міжнародній виставці Warsaw Bus Expo 2018 можна побачити новітній український автобус – А08432 «Тюльпан» екологічного стандарту Євро 6. Машина випущена Чернігівським автобусним заводом, який входить в корпорацію «Еталон». На виставці автобус був презентований на стенді польського дилера – компанії GSP Polska Bus & Coach. Виїхав з України конструктор заводу Zbroyar представив нову гвинтівку (Відео)

Нагадаємо, що 10-метровий міжміський автобус Еталон А08432 «Тюльпан», побудований на шасі DAF LF і оснащується 4,5-літровим турбодизелем PACCAR PX5 потужністю 213 к. с. (6 Євро).

Двигун працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач ZF.

Салон автобуса має 36 комфортабельних пасажирських крісел. Зліва по борту розташовуються багажні відсіки корисним об'ємом 3,2 кубометра. Що необхідно знати про новому українському автобусі від корпорації "Еталон" (Відео)

Вперше А08432 «Тюльпан» стандарту Євро 6 був засвічений у жовтні 2017 року на міжнародній виставці Busworld Europe в Кортрейке. Потім, в кінці грудня машину презентували і в Києві, під час традиційної прес-конференції за підсумками роботи корпорації «Еталон» у 2017 році. Харківський тракторний завод показав, як збирають новітній український трактор

На стенді GSP Polska Bus & Coach в цьому році були представлені відразу два автобуси А08432 «Тюльпан». Поруч з ними можна було побачити і інші зарубіжні новинки, які реалізуються польським дилером. Одна з них – новітній электробус Vero від відомого словенського виробника TAM. Незвичайні вантажівки КрАЗ прибирають сніг з доріг України (Відео)

На стенді також був представлений туристичний автобус малого класу – від іспанського виробника Indcar. Це модель Next L7, удостоєна почесного звання «Кращий мікробус 2017 року в Іспанії». Машина довжиною 7,7 м побудована на шасі Mercedes-Benz Atego 1024L. Салон має 27 зручних крісел.



Категория: Автомобили