Женевський автосалон 2018: Rimac представила суперскоросной електромобіль


Опубликованно 27.03.2018 08:49

Женевський автосалон 2018: Rimac представила суперскоросной електромобіль

У Женеві показали електромобіль, який розганяється до 100 км/год всього за 1,85 секунди.

Хорватська компанія Rimac на автосалоні в Женеві офіційно представила свій новий електричний гиперкр, що отримав назву C_Two. його технічні та динамічні показники такі високі, що здаються просто фантастичними.

Потужність електричної силової установки у Rimac C_Two становить 1 888 л. с. і 2 300 Нм крутного моменту. Ні, ми нічого не переплутали. Саме такі цифри. Вони здаються вам неймовірними? Нам теж. Тим не менше, хорвати стверджують, що ці цифри цілком відповідають дійсності. Женевський автосалон 2018: компанія Sin Cars представила спортивний S1

До 100 км/год C_Two розганяється всього за 1,85 секунди при максимальній швидкості 412 к. с. На одній підзарядці електричний гіперкар зможе проїхати близько 650 км. Ці дані були отримані за тестом NEDC. Рідкісна колекція автомобілів майстерні "Камышмаш" (Фото)

якщо водій Rimac C_Two не буде впевнений, що він впорається з такими фантастичними швидкостями, то він може довірити управління бортовим комп'ютером. Цей автомобіль отримає систему автономного водіння 4-го рівня. Правда, про тестування хорватами такої системи ми чомусь ще нічого не чули.

Женевський автосалон 2018: представлений найшвидший позашляховик Range Rover

Салон гіперкара виконаний у футуристичному стилі. Прямо перед водієм розташовується великий цифровий дисплей, на якому відображається вся потрібна йому інформація. Салон оброблений замшею і вуглецевим волокном.

Rimac планує почати серійне виробництво моделі C_Two в 2020 році (всього буде випущено 200 примірників). Про ціну поки нічого не відомо.



Категория: Автомобили