Допоможіть мені, щоб скасувати мій бюлетень ...'


Опубликованно 27.03.2018 18:00

Допоможіть мені, щоб скасувати мій бюлетень ...'

Останній кліп нафарбована, бідно одягнених моделей, зухвало позує на шпильках і нижню білизну, а одна навіть позує топлес на робочий стіл.

• ЯК АЛДІ ЗРОБИВ НАС МІЛЬЙОНИ

• БІЗНЕСМЕН НОСИТЬ ВИСОКІ ПІДБОРИ НА РОБОТУ

• ЗАСТУПНИК ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА ГОМОФОБНІ ТИРАДИ

Це було зроблено російське видання колоритний чоловічий журнал "Максим", і призначена для заохочення молодих людей голосувати на майбутніх президентських виборах.

Оголошення не згадуються назви яких-небудь конкретних кандидатів і Максим не виявити, хто замовив фільм.

Однак, широко поширена думка, щоб бути частиною таємної стратегії, щоб тримати Путіна на вищий пост.

Реклама призначена для заохочення молодих людей голосувати на майбутніх у наступному місяці виборах. Фото: Максим Росії

Провокаційні фотографії, зроблені під час зйомок також були випущені в соціальних мережах, з двозначними підписами, такими як "все, що відбувається на виборчій дільниці, залишаться на виборчій дільниці ..." і "допоможіть мені, щоб скасувати мій бюлетень".

За словами дзеркало, Максим головний редактор Олександр Маленков сказав, що журнал пропагує вибори в рамках "спеціального бізнес-проекту" невідомого клієнта.

Пан Маленков сказав, в той час як оголошення виглядало трохи абсурдно", він був "одним з численних компромісів" він повинен був зробити.

Він сказав, що в журналі приділяється виробництву відео, хоча отримана сума поки не повідомляється.

Президент Володимир Путін, як очікується, щоб виграти в наступному місяці виборах. Фото: Григорій Дукор/басейн фото через АП

В Максим відео є лише останнім у низці дивних пропагандистську рекламу роблять круги на російських сайтах соціальних медіа.

Гомофоб, пропутінський фільм був також нещодавно випущена, який попередив, що якщо б Путін програв вибори, російські родини будуть змушені за законом, щоб "прийняти" гей-людина без партнерів.

Невідомо, хто випускав відео, але воно було переглянуто мільйони разів.

Ще одне відео вийде на початку лютого була зображена молода жінка відмовляється займатися сексом з чоловіком, тому що він не голосував на виборах.

Путін, 65, служив в якості президента Російської Федерації з травня 2012 року.

Раніше він вже обіймав цю посаду з 2000 по 2008 рік.

Він був прем'єр-міністром країни з 1999 по 2000 і з 2008 по 2015 рік, і, як очікується, переможе в майбутньому опитуванні, який стартує 18 березня.

Однак, якщо жоден кандидат не отримує абсолютної більшості з більш ніж 50 відсотків голосів на цю дату, другий тур голосування відбудеться через три тижні.

Стратегія Кремля полягає в тому, щоб закликати всіх росіян голосувати в обов'язковому опитування в надії, було б забезпечити перемогу Путіна над іншим кандидатам, в тому числі Сергій Бабурін і ліберальна журналістка Ксенія Собчак.

alexis.carey@news.com.au



Категория: Бизнес