Citroеn Jumpy: нові нагороди в світі, вигода в УкраинеРеклама


Опубликованно 29.03.2018 06:14

Citroеn Jumpy: нові нагороди в світі, вигода в УкраинеРеклама

Новий Citroеn Jumpy з честю продовжує історію моделі як незамінного помічника в бізнесі і надійного транспортного партнера. У березні Новий Citroеn Jumpy заслужив титул “Кращий великий бізнес-фургон“ (Best Large Trades Van) у конкурсі “Бізнес-фургон 2018 року“ (Business Van of the Year Awards 2018), що проводиться у Великобританії – це чергове підтвердження високої якості, відмінною надійності, високій економічності новинки.

Отримати всі кращі переваги Нового Citroеn Jumpy покупці можуть і в Україні. Причому кожен клієнт може вибрати варіант під свої запитання та завдання, адже для фургона Citroеn Jumpy доступний широкий вибір різних модифікацій. По-перше, можна вибрати один з трьох розмірів кузова: короткий варіант – зручний на тісних вулицях в центрі міста; довгий варіант – для перевезення максимально-можливого обсягу вантажу; середній варіант – як якась «золота середина». По-друге, можна вибрати один з двох моторів: економічний дизель HDi 90 – для тих, хто їздить бережливо; потужний двигун HDi 150 – для тих, кому потрібно швидко перевозити важкі вантажі. Нарешті, третє – вибір специфічного обладнання та устаткування для комфорту: додаткова бічна зсувні двері, захисна перегородка салону, засклені розпашні задні двері, захисне покриття кузова. З усіма версіями моделі можна ознайомитися в конфігураторі.

Особливо варто відзначити спочатку високий рівень базового оснащення: системи ABS і ESP, подушки безпеки, підсилювач керма, бортовий комп'ютер, круїз-контроль, фірмова захист двигуна, електричні склопідйомники. Також автомобіль можна додатково оснастити унікальними опціями, які дуже корисні в роботі: система поліпшення прохідності Grip Control і всесезонні шини, повний привід від Dangel і збільшений кліренс, оригінальний фаркоп. Окремо варто відзначити унікальний модульний трансформований салон Moduwork: тримісний салон (посадкова формула 1+2), вікно для перевезення довгомірів, регулювання сидіння водія по висоті, що складаються сидіння пасажирів. Нарешті, всі найпопулярніші і необхідні опції можна отримати в одному пакеті Бізнес, який дає додаткову вигоду щодо стандартних цін на ці опції. Детальніше про моделі можна дізнатися в шоурумі на офіційному сайті.

Автомобіль доступний за дуже вигідною ціною – від 584 300 грн. Крім того, Новий Citroеn Jumpy можна придбати в кредит або лізинг на вигідних умовах фірмових програм фінансування в кредит і лізинг від Citroеn (перший внесок від 20%). Будьте впевнені: Citroеn Jumpy – це надійний партнер, який піклується про ваш бюджет і прибутковості вашого бізнесу.

Детальна інформація про Citroеn на сайті www.citroen.ua.

Довідка про компанії:

Офіційне представництво Citroеn в Україні розпочало свою операційну діяльність у червні 2010 року. Головна мета представництва – привнесення європейської Citroеn продажу та обслуговування автомобілів Citroеn. Лінійка автомобілів Citroеn в Україні представляє широкий модельний ряд: Новий компактний хетчбек Citroеn C3, стильний міський кросовер Citroеn С4 Cactus, оновлений хетчбек Citroеn С4, оновлений седан Citroеn C-Elys?e, технологічні та просторі Citroеn С4 Picasso і Citroen Grand C4 Picasso, місткий мінівен Citroеn SpaceTourer. Крім того: пасажирські і комерційні Citroеn Berlingo, Citroеn Jumpy, Citroen Jumper.

Бренд Citroеn

Як міжнародний автомобільний бренд, який знаходиться в центрі масового ринку, Citroеn культивує сміливість і творчість з 1919 року. Виділяючись своїм дизайном і забезпечуючи цінне відчуття “домашнього затишку“ завдяки високому рівню комфорту і передовим технологіям, автомобілі Citroеn, приміром, Новий C3 або компактний SUV C3 Aircross, привносять свіжий вітер змін“ в автомобільний світ. Бренд популярний завдяки своєму підходу до роботи: головним джерелом натхнення для Марки є реальний люди, їх спосіб життя. Це знайшло своє відображення в фірмово девізі компанії: Inspired By You (“Натхненний вами“). Цей підхід також проявляється в унікальних сервісах і рішеннях: сайт-помічник Citroеn Advisor, мобільні додатки Citroеn Rent & Smile і Citroеn Earn & Drive. Маючи в своєму розпорядженні мережу з 10 000 дилерський центрів і СТО близько 80-ти країн світу, Citroеn реалізував в 2016 році понад 1,1 млн. автомобілів. Бренд є володарем вісім чемпіонських титулів в світовому раллійном чемпіонаті FIA WRC (World Rally Championship) і за підсумками 2016 року став власникам трьох поспіль чемпіонських титулів у світових кузовних гонках FIA WTCC (World Touring Car Championship).



Категория: Автомобили