Під Києвом машина тягнула хлопця по асфальту 2 км, здерши шкіру до кісток


Опубликованно 31.03.2018 19:15

Під Києвом машина тягнула хлопця по асфальту 2 км, здерши шкіру до кісток

За словами батька потерпілого, він не впізнав сина, коли побачив його після наїзду - "шкіра счесана до кісток, множинні переломи, немає частини вуха".

У Броварах під Києвом в реанімації потрапив 26-річний Ігор Ковальський після того, як його збила і простягнула близько 2 км по дорозі машина. У постраждалого зчесаний близько третини шкіри, повідомляє ТСН.

ДТП під Луганськом. Автобус з пасажирами протаранив трактор

"Навіть не впізнав сина, коли побачив його після наїзду — шкіра счесана до кісток, множинні переломи, немає частини вуха. Все тіло покрито асфальтом, зараз вимивають все це ", — повідомив батько потерпілого.

Ігор відпочивав з друзями, посварився зі знайомим. Той сів за кермо BMW нетверезим. Ігор намагався його зупинити. Однак його водій збив і поволік по дорозі за собою.

Сестра потерпілого розповіла, що Ігор на місяць приїхав з Польщі, де працював кухарем в ресторані. Тепер у нього попереду численні пересадки шкіри та тривалий період реабілітації. Поліція розшукує водія BMW. За скоєне цьому чоловікові загрожує до трьох років ув'язнення.

раніше повідомлялося, що з 22 листопада під Києвом разыскивалась дівчина по імені Серафима, яка пішла з дому з великою сумою грошей. У четвер, 30 листопада стало відомо, що дівчину знайшли задушеною в селі Червона гірка, де вона проживала.



Категория: Киев