'Ми розводимо купу слабаків'


Опубликованно 01.04.2018 12:54

'Ми розводимо купу слабаків'

Учень число продовжує скорочуватися у всіх австралійських Штатах, як молоді люди починають за вищу освіту.

Але це не так просто, як каже Нік Беренс, директор Квінслендського рішення економічної пропаганди, хто сказав, що роботодавці "вічно маючи хникати, що молоді люди не мають навичок життя".

Останні статистичні дані з Національного дослідницького центру професійно-технічної освіти виявили, що в Квінсленді в лещатах тотальної нестачі практики, але учнівство не найменш постраждалих.

Незважаючи на це, дослідження показало, що кількість людей в середині навчання у 2012 році був в два 2017 року.

Офіційні дані показують тільки 57,100 люди були проходження стажування або останній рік навчання, кількість так низько, це на рівні минулого століття за статистикою.

"Ми ведемо серйозну небезпеку underskilling нашої економіки в майбутньому", - сказав Беренс розповів новини.ком.ау.

Ми на порозі учнівства посухи.

Вчора вдень, сайт 4bc радіоведучий Бен Девіс розповів про зануритися в молоді набирає торгівля.

Він сказав, що один абонент на ім'я Метт "славу" Навального абоненти скаржаться, чому саме там вже не так багато молодих учнів.

"Одна з найбільших проблем, які я бачив дуже багато з них не люблять працювати або не поважають торгівля" Метт розповів радіоведучий.

“Вони навіть не поткнуться на час ... ми розводити купу слабаків. Я просто думаю, що це неповага", - додав він.

Містер Беренс, економіст, сказав, що зниження молодих людей роблять навчання не тому, що вони не хочуть працювати.

"Реальна проблема полягає не сильний бізнес-кейс для Квінсленда компаній буде брати на себе підмайстром", - сказав він.

“Є багато молодих Queenslanders, хто закінчив в минулому році, що обов'язково скористаються цією можливістю, щоб розпочати навчання.

"Це не справа молодих людей, яким треба посилити — двері просто не відкрити їм", - сказав він.

І це не просто містер Беренс, який заступився за молодих людей.

Авірона Thiyagalingam, який управляє своєї власної будівельної компанії Кайц робіт в Сіднеї, сказав, що це неправильно малювати всі молоді tradies під одну гребінку.

“У мене були молоді хлопці, які були абсолютна нісенітниця, але тоді у мене були інші хлопці, які наполегливо працювали. Це не схоже на ціле співтовариство-це купка слабаків, як цей хлопець сказав, — не все так погано", - сказав він.

Коли містер Thiyagalingam було 17, він "працював його осел від" різноробочим на шкільних святах і вразило бос так багато йому дали в учні.

Зараз йому 25 і працює свій власний успішний бізнес, сказав пан Thiyagalingam проблема полягає в молодих хлопців, знаючи, що торгівля зробить їм багато грошей, але не розуміючи їх треба зробити, щоб отримати його.

"Люди хочуть швидких грошей і вони знають, будучи tradie зробить їм хороші гроші, але багато з них не розуміють, як це важко", - сказав він.

"Якщо вони готові поставити в напруженій роботі, вони піднімуться по кар'єрних сходах, але багато хлопці починають, а потім не хочеш це робити."

Павло сміян с., генеральний менеджер професійного Квінсленда, каже, хоча спостерігається плато в молодих людей, що приймають на навчання, дані не так турбує, як все це вийшло.

Дані включає в себе всі стажувань держави, включаючи всі, від перукарських послуг до пекарів, деякі з яких знаходяться в дефіциті, інші, що не на всіх.

Однак Володимир сміян с. погодився Учнівство Квінсленда, в якій молодих людей з роботодавцями, нарощує як тренується людина.

“Ми, безумовно, спостерігаємо зміни в культурі, де молоді люди знаходяться в постійному контакті зі своїми друзями і сім'єю на своїх телефонах і кидали напризволяще, трохи більше.

"У нас було досить багато роботодавців увійти в контакт і сказати, що вони борються, щоб тримати їх від своїх телефонів", - сказав Володимир сміян с..

"Вони часто відсутня схильність до роботи", - додав він.

Володимир сміян с., 40, сказали, що він у постійному контакті зі своїми молодими учнями, заохочуючи їх "ввічливості", коли вони на сайті.

“Деякі речі, які могли б розглядатися в якості основного ввічливість не бачив, що шляху вже немає.

"Є певний рівень поведінки ми очікуємо, але ми зрозуміли, з ввічливості насправді не так часто", - сказав він.

Незважаючи на це, зазначив Сергій сміян с. він також мав багато роботодавців увійти в контакт з ним, щоб згадати, що вони не зовсім ідеальні, коли вони роблять навчання ще в день.

“Багато хто з цих хлопців не пам'ятаю, що більшість цих дітей пішли в школу на шість годин в день вісім або 10 годин фізичної праці.

"Один хлопець сказав мені на другий день він згадав, засинаючи в перекуру в якості учня, тому що це важка річ, щоб перехід до", - сказав він.

Але справа не тільки в Квінсленді, який бореться з практики посухи.

Графік із зазначенням кількості загальної підготовки поповнень за останні 10 років в Австралії також показує разючий перепад.

Однак чорна лінія, що представляє учнівства, а не всіх видів навчання, не показують невелике підвищення числа.

Учнівства статистики з Австралії.

Радіоведучий Бен Девіс розповів Адаму Profski, менеджер з навчання та ліцензуванню у майстри будівельники Квінсленда вчора, хто сказав, будівельними учнів були єдині зворотна тенденція.

Але, незважаючи на будівельників йти проти зерна, містер Profski ще сказав, що це важко для більшості роботодавців до учнів.

“[Tradies] немає часу, щоб піти і дати оголошення на пошук і знайти учня. Щоб пройти через цей процес вимагає часу. Наші хлопці на інструментах — вони не мають часу для цього.

"Будівництво-це важка промисловість ... це може бути дуже фізично і фінансово успішної кар'єри, якщо ви йти по цьому шляху", - сказав він.



Категория: Бизнес