'Міжнародний конфуз'


Опубликованно 02.04.2018 18:03

'Міжнародний конфуз'

"Санді Телеграф" повідомляє, що підтримку в бойову готовність заступник Прем'єр-Міністра впав після новин містера Джойса роман з співробітницею Віккі Кемпіон зламав.

Це було, коли секрет whatsapp групи народні депутати була створена, щоб шукати шляхи, щоб вигнати р-н Джойс.

Ще whatsapp група, однак всі народні депутати показали підтримки віце-прем'єр.

Громадяни депутати розповілиавстралійські містера Джойса позиція була "неприйнятною" і зажадав, щоб той крок вниз до наступної партії залі засідань в понеділок або особа керівництво розливу, після публічного словесну перепалку з прем'єр-міністром.

Лідер зелень Річард Ді Натале розповів ABC в неділю, що положення містера Джойса, як віце-прем'єр був "термінал".

"Я думаю, що це невиліковно, і я думаю, що це тільки питання часу, перш ніж Барнабі Джойс повинен відійти в сторону", - сказав він.

“Питання — він збирається затягнути цей процес на кілька днів чи можливо тижнів, або він йде, щоб зробити гідну річ — ставити національні інтереси вище своїх особистих корисливих інтересів — і зробити це швидко?

“Це стало міжнародною проблемою. У нас є прем'єр-міністр країни і заступник Прем'єр-Міністра дуель прес-конференції, критикуючи один одного.

"Існує тільки в межах дії зараз — це те, що Барнабі Джойс повинен піти у відставку, або Національної партії потрібно його замінити."

Новини про таємне поштовх, щоб вигнати р-н Джойс — хто зараз на тиждень у відпустку — наступає після того, як Малькольм Тернбулл познайомився зі своїм заступником в спробі придушити назріває криза коаліції.

Пара познайомилася в офісах парламенту Співдружності в Сіднеї протягом години в суботу, де лідери двох країн обговорили їх публічної суперечки про роман містера Джойса з колишньою співробітницею.

У четвер, р-н Тернбулл, описані романі містера Джойса з колишнім радником ЗМІ Міс Кемпіон як "шокуючу помилку" породженням "світової скорботи".

Що викликало гнівну реакцію з боку містера Джойса в п'ятницю, хто сказав, що висловлювання прем'єр-міністра були "невмілі" і "непотрібні".

Зрозуміло, містер Джойс у суботу висловив стурбованість була більше про серйозність коментарі р-н Тернбулл і менше про своїй суті. Обидва погодилися рухатися вперед в національних інтересах, джерело в уряді розповіло aap.

Колишній прем'єр-міністр Тоні Ебботт також пробралися в громадських stoush прийняти завуальований випад в Малькольм Тернбулл.

"Загальне правило я завжди спостерігали, що одна зі Сторін не дасть іншій стороні громадські ради", - сказав Ебботт журналістам у Мельбурні. "Якщо депутат хоче щось сказати іншому члену парламенту, він або вона повинен постукати в двері або підняти трубку телефону." Він також піддав критиці зміни р-н Тернбулл кодексу поведінки міністрів, що забороняє сексуальні відносини між міністрами та їх співробітниками.

Віккі Кемпіон і Барнабі Джойс.

"Є досить хороша кодексу поведінки в місці," сказав пан Ебботт. Раніше в суботу, ліберальний сенатор ієн Макдональд закликав містер Джойс, які повинні бути знижені з рядовими на рахунок його дій.

"Барнеби б обвалити лінію уряду, в центрі уваги уряду, і це справді дає Білл шортен штрафного", - сказав сенатор Макдональд повідомив ABC.

"Очевидно, його шлях, який він повинен прийняти дуже, дуже низький профіль, я сподіваюся на рядовими до, ви знаєте, кілька місяців". "Це просто має до кінця", він пізніше сказав Ферфакс ЗМІ.

Праці депутат Пет Конрой описав весь сценарій як "мильна опера". "Це героїчні оборони неможливо", - сказав він РИА Новости. “Є велике питання. Малкольм Тернбулл заявив у четвер, що Барнабі необхідно врахувати цю позицію. Ось код, що кажу, мені потрібно піти у відставку". Однак, надія залишилася на містер Джойс з громадянами депутат Мішель Ландрі говорив в Австралії , що громадяни лідера була підтримка партії номер — "на даному етапі".

Колишній співробітник Віккі барнабі Джойс Кемпіон в очікуванні пари дитиною в квітні.

"Він з тиждень і потім у нас партійні збори в понеділок після далі ми побачимо", - сказала вона.

Але суть, за словами керівника зелень Річард Ді Натале, що містер Джойс поставив особистий інтерес вище національного інтересу.

Серйозні питальні знаки залишилися конфліктами інтересів, вимагання подарунків та нецільового використання державних коштів.

"А зараз у нас стабільність влади ставиться під питання", - сказав сенатор Ді Натале сказав, що від Мельбурна.

“Він більше дбає про себе або країні? Це питання".

- З ААР



Категория: Бизнес