- Я хочу вийти з супровід бізнесу — це вбиває мене


Опубликованно 04.04.2018 05:54

- Я хочу вийти з супровід бізнесу — це вбиває мене

Зайнаб Alkhatib, 32, який йде під сценічним псевдонімом Кет, напав на офіцера в Манчестері, Англія після алкоголю паливі боротися з її нареченим, держслужбовця Ендрю Хамер.

Інцидент стався в кафе залізничного вокзалу, де мс Alkhatib погрожував кинутися зі скляним балконом.

Коли приїхали двоє співробітників на місце події, жінка розповіла, що її звали Адольф Гітлер перед монтажем жінку-офіцера в стегно.

Мс Alkhatib сказала, що вона в даний час планує своє весілля з містер Хамер. Фото: Прес-Кавендіш

Це був дев'ятий раз, коли мс Alkhatib вже напали на співробітника поліції — хоча вона стверджувала, саме останнє пригода сталася після того, як хтось підсипав їй пити з захватом.

Але по дзеркалу, мс Alkhatib тепер хоче почати нове життя.

"Це було поза того, що я зробив, і я хотів би вибачитися перед офіцером", - сказала вона.

“Я не хотів, щоб це сталося, або вдарити офіцера.

“Я була в суді в дев'ять разів, і я завжди в кінцевому підсумку бити поліцейських. Це жахливо, я отримую п'яний дебош весь час. Я хочу вийти з супровід бізнесу — це вбиває мене. У мене немає впевненості в собі".

Мс Alkhatib була до злочинів згідно з її пояса, включаючи інцидент, який стався в нічному клубі в 2010 році, який бачив її, здерти з неї одяг, а потім удар двох офіцерів, які намагалися супроводжувати її додому.

Всього два дні вона знову розділи на публіці, на цей раз в переповненому ресторані.

Вона розповіла суду, що вона потрапила в порно-індустрію з її сестрою-близнюком, коли пари були ще підлітки, з сестрами, діючої в фільмах для дорослих під псевдонімами Кіт і Кет.

Зайнаб Alkhatib погрожував стрибнути з другого поверху скляний балкон до її арешту. Фото: Прес-Кавендіш

Воєводи умовно і звільнений мс Alkhatib протягом 18 місяців і зобов'язав її сплатити судові витрати в розмірі $185.

Її адвокат Стюарта пейджа сказав: “існує прогалина в її образити і вона перевернула все її життя. Вона займається благодійністю, працює. Вона хоче залишити цей девіантної поведінки," дзеркало повідомленні.

Мс Alkhatib вона сказала, що зараз планує своє весілля з містер Хамер, з парою сподіваючись медовий місяць в Марокко.

"Я віддам супровід одного дня, заспокоїтися і створити мою власну сім'ю", - сказала вона.

Її сестра-близнюк зараз мати і теж залишила секс-індустрії.

Мс Alkhatib також розповів про переваги секс-бізнесу, а також її благодійність — і те, що вона дає студентам університет знижку, щоб допомогти їм втратити цноту.

Мс Alkhatib і її сестра-близнюк, який також зробив порнофільмах. Фото: Прес-Кавендіш

“Народний дружини вийшли за покупками, і хлопець приходить до мене. У мене був папік, який купив мені Ауді і відвіз мене в Мілані та Парижі — він купив мені купу подарунків і платили мені не працювати", - сказала вона.

“Але мені подобається займатися благодійністю, тому що це дає мені щось робити за межами цієї роботи, і я люблю допомагати людям.

"Я також дати студентам в перший же тиждень навчання знижку — багато втрачають цноту зі мною і повернутися з візитом, благословив їх".

Рішення мс Alkhatib покинути галузь приходить у себе після недавніх трагічних і таємничих смертей порнозірки.

Жіночий фільм для дорослих зірки Луа Олівія, Олівія Нова, серпень Еймс, Тури Luv і Шило Stylezбыл всі померли протягом трьох місяців один від одного, з порноіндустрією зараз шукати відповіді.

Луа, 23, був знайдений мертвим в реабілітаційній клініці в січні, поки дорогенька, 31, в грудні помер від передозування наркотиків.

Еймс, 23, повісилася у грудні після того, як її принижують в інтернеті і Нова, 20, був знайдений мертвим у січні після раніше цвірінькають про свою самотність.

Stylezбыл, 35, померла уві сні у листопаді.

alexis.carey@news.com.au



Категория: Бизнес