Не жити разом, поки ви читаєте цю


Опубликованно 06.04.2018 04:42

Не жити разом, поки ви читаєте цю

У нашому обходить дні химерно називається "жити у гріху" було клеймо про це. Не сьогодні, де вона розглядається як розумна річ, щоб зробити. Свого роду стратегія тест-драйв.

Так це практично, але він також поставляється з фінансовими наслідками.

ЛАЙФХАКАМИ: як один тиждень ти врятував тисячі

Як правило, якщо пара живе разом більше 2 років, то у них є претензії щодо активів відносинах подібна тому, як якби вони були одружені.

Ви здатні об'єднуватися ваші гроші, які означає, що ви повинні підготуватися до того, що станеться, якщо Ви не в кінцевому підсумку покупка після того, як ви спробували.

Навіть якщо це не спрацює романтично, будинок ділити з ким-то ще включає в себе роботу в фінансовій практиці.

Захистити активи, які ви приносите з собою

Ключовим моментом тут є хороше діловодства. Список всіх активів, що ви принесете, вам їх вартістю на момент відносин починається з базового рівня і чітко оцінка будь-яких активів, від спадщини і вітровали-це важливо.

Додати своє ім'я в оренду

У прискорбном випадку, що ви розлучилися з вашим партнером, і один з вас повинен з'їхати, людина, чиє ім'я стоїть в договорі знаходиться в кращому становищі, щоб зберегти володіння простором. Якщо обидва імені на оренду, обидва люди більш рівні можливості залишатися в квартирі і переоформити договір оренди.

Створення особистого бюджету

Перш ніж погоджуватися на оренду нової квартири або оплатити removalist, зупинитися і створити бюджет для вашого нового щомісячні рахунки, що включає в себе орендну плату, комунальні послуги і все інше, що тепер ви можете оплачувати як пару. Не забудьте включити ваш витрат на переїзд, заставу, нові меблі і т. д.

Переконайтеся, що він залишається в рамках вашого бюджету і ви можете впоратися фінансово.

Девід Кох говорить, що особистий бюджет-це важливо, коли живеш з партнером.

Придбати елементи окремо.

Таким чином, у разі розриву відносин, людина, який заплатив за телевізор або ліжко має на це право, і людина, який купив диван може прийняти його або змінити його з їхнім партнером щось інше.

Якщо ви хочете внести рівний внесок, а потім побудувати список покупок, цінуєте їх, і тоді кожен платити за окремі предмети до обумовленої суми.

Зберегти хороші фінансові показники.

Зберігайте чеки, банківські виписки, витягу по кредитній карті, або журнал загальних витрат і покупок, щоб зробити його простіше поділити все пізніше.

Якщо все пройде добре, це добре, щоб мати право запису, щоб розібратися в будь-яких претензій одного війська більше, ніж інші.

Будьте дуже обережні спільних боргів.

Будь то кредитні карти або іпотечні кредити, якщо вони спільно провели тоді Ви несете відповідальність за відповідальність вашого партнера, а також свої власні. Якщо вони ушилися, не заплативши, ви могли б нести відповідальність за погашення своїх боргових зобов'язань.

Час для регулярних переговорів.

Більшість проблем з грошима може бути простежено до відсутності зв'язку між партнерами про своїх фінансах. Ось чому в серйозних відносинах, це гарна ідея, щоб регулярно виділяти час, щоб поговорити про гроші разом.

Навіть 15 хвилин в місяць може зробити світ різниці. Ми не хочемо оплачувати рахунки і перевіряти баланс кредитної карти, але насправді йдеться про великих фінансових проблем ... цілі і мрії, за ваші гроші, встановлюючи план реалізувати ці мрії і стежити за тим, як ти стежиш.

Працювати в команді

Пари, які успішно управляти своїми грошима знати, що ви повинні працювати як команда, щоб уникнути потенційних проблем.

Хороший варіант, щоб допомогти товариства для поставлених цілей заощадження, які ви обидва повинні сприяти, і разом будувати бюджет, щоб переконатися, що ви послідовно і витрат.

Ми вже говорили раніше і повторимо ще раз, пари, які разом залишитися разом.

Немає секретів

Нам здається, що якщо ви разом в любові, ви разом в гроші, тому ми завжди відкриті про фінанси в наших відносинах.

Якщо Ви не довіряєте вашому партнерові достатньо, щоб бути прозорим, на якомусь етапі у вас є питання, що ви робите з ними в першу чергу.

Нехай вони знають про прихованих банківських рахунків або майна, і переконайтеся, відверто говорячи про борги, ховаючись в ваш гардероб.

І не потрапити в пастку, коли один партнер контролює всі Фінанси, заробити гроші, питання спільного рішення. Якщо ваш співрозмовник використовує стару "ти не довіряєш мені", відповісти: "не ви дбаєте для мене тому що те, що станеться, якщо ви раптом зіб'є автобус".

Якщо вони все ще хочуть контролювати Фінанси самі по собі ... позбутися від них.

Щаслива пара, один без фінансових секретів, Kochie говорить.

Відкрити спільний рахунок

Спільні рахунки є зручним способом справедливо ділячи з рахунку, а також відмінний спосіб зміцнити довіру у відносинах.

Якщо ви йдете цим шляхом, важливо встановити деякі основні правила, що таке спільний рахунок буде використовуватись для.

Ми вважаємо, що тільки тому, що ви можете заробляти більше, ніж ваш партнер не дає вам право мати різний малюнок витрати ... це партнерство рівних як емоційно, так і фінансово.

ПІДШТОВХУВАННЯ: як знайти незатребувані гроші

Вдавайте розумних про пар фінансів

Як тільки ви отримали основи права, є багато більш просунуті способи, якими ви можете скористатися, перебуваючи в здорові фінансові відносини.

Наприклад, економія грошей шляхом отримання страхового удвох, дивлячись у зміцненні вашого винагороди та переваги кредитної картки, щоб отримати результати швидше, і зарплата жертвуючи варіанти, якщо один партнер не працює або заробляє значно менше.

Спочатку опубліковано як фінансові ризики разом



Категория: Бизнес