В Україні стартувало виробництво повноприводного багатоцільового пікапа (Відео)


Опубликованно 06.04.2018 21:24

В Україні стартувало виробництво повноприводного багатоцільового пікапа (Відео)

«Богдан-2351» – так називається новий український позашляховик, офіційний випуск якого вже стартував.

Машина з кузовом типу пікап – з дворядною 4-дверною кабіною і бортовий вантажний платформою (з тентом) призначена для Збройних Сил України. Вона вже пройшла відомчі випробування Міноборони і рекомендована для експлуатації. Представлені нові пожежні машини українського виробництва (Відео)

«Богдан-2351» побудований на шасі повноприводного пікапа Great Wall Winglе 5. Для українських умов експлуатації трансмісія, ходова частина та рульове управлеие були посилені.

Під капотом ховається турбодизельний двигун GW4D20 потужністю 143 л. с. Незвичайні вантажівки КрАЗ прибирають сніг з доріг України (Відео)

Спереду встановлена потужна решітка «кенгурятник», а ззаду – широкий сталевий бампер.

Влітку 2017 року корпорація «Богдан» передала в Збройні Сили партію санітарних автомобілів «Богдан-2251», також виконаних на шасі Great Wall Winglе 5. Харківський тракторний завод показав, як збирають новітній український трактор (Відео)

Після декількох місяців експлуатації частину машин вийшли з ладу із-за неякісного палива і неправильного обслуговування. Новий український бронеавтомобіль "Варта-Новатор" підкорює бездоріжжя (Відео)

Виробник пообіцяв внести необхідні зміни в машинах і провести відповідні майстер-класи по обслуговуванню.



Категория: Автомобили