Процентні ставки будуть залишатися на рекордно низькому рівні вічно


Опубликованно 09.04.2018 02:42

Процентні ставки будуть залишатися на рекордно низькому рівні вічно

РБА останнього знизити основну процентну ставку в серпні 2016 року, після ріжуть до 1,75 відсотка у травні. Не було офіційного підвищення процентної ставки з листопада 2010 року.

Економісти і експерти широко передбачити, ставки залишаються протягом усього року. Мова йде як про ринку житла, особливо в Сіднеї і Мельбурні, як і раніше прохолодно.

"Зараз національне житло значень зниження РБА може зосередитись на економічних тенденцій за межами ринку житла при розгляді параметрів грошово-кредитної політики", - Сcorelogic керівник дослідження Тім Лоулесс йдеться в записці.

Індекс дослідного власність фірми показали національні житла значення впали на 0,7 відсотка від свого піку у вересні минулого року, в основному в результаті посилення умов кредитування вражати інвесторів.

"Незважаючи на стабільний грошовий курс, інвестори бачили збільшення в середньому на 40 базисних пунктів у свої іпотечні ставки з-за більш високих вимог до капіталу від кредиторів, який допомагає уповільнити інвестиційний попит і придушити швидко зростаючі ціни на житло," містер Лоулесс сказав.

“Процентні ставки будуть залишатися на рекордно низькому рівні вічно. Фінансові ринки повністю оцінені на 25 базисних піднявся до лютого наступного року.

"У той же час, ми очікуємо, що попит на ринку житла, які повинні підтримуватися низькі ставки за іпотечними кредитами та високі темпи зростання населення, незважаючи на ослаблення темпів зростання капіталу, що було найбільш очевидно в Сіднеї і, меншою мірою, житла Мельбурні."

Порівняно сайт Canstar, середня базова змінна ставка іпотечного кредиту для орендарів зараз 4.21 відсотка, середня стандартна змінна ставка становить 4.45%, а в середньому на два роки з фіксованою ставкою на 4,02 відсотка, а три роки фіксована ставка 4.09 відсотка.

"Незалежно від готівкового курсу, якщо ви є власником окупант робить основні і процентні виплати іпотечного кредиту процентні ставки були на шляху вниз з весни," Canstar виконавчої групи фінансових послуг Стів Mickenbecker йдеться в записці.

“Сімдесят позики з'їхали в останні два місяці. Ціни найнижчі в пам'яті живуть. Фіксовані ставки повертаються, з даними АБС показує фіксована ставка позики стоячи на 15,8 відсотка від загального обсягу кредитів у листопаді 2017 року, порівняно з 11,4 відсотка двома роками раніше".

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес