У школах Києва заборонили агітувати за політиків


Опубликованно 11.04.2018 03:15

У школах Києва заборонили агітувати за політиків

У столичних школах відтепер не допускається поширення реклами політичного характеру, розміщення громадських приймалень та політичної агітації серед учнів і просування політичного брендингу.

Депутати Київської міської ради вирішили заборонити політичну діяльність і агітації в навчальних закладах столиці, повідомляє прес-служба міськради.

Зволікання або смерть. Влада готується до дострокових виборів у Раду

Відповідне рішення підтримали 66 депутатів.

Таким чином, у столичних школах відтепер не допускається поширення реклами політичного характеру, розміщення громадських приймалень та політичної агітації серед учнів і просування політичного брендингу.

"Згідно з чинним законодавством, одним з принципів освіти в Україні її незалежність від політичних партій, громадських і релігійних організацій. Залучення учнів і студентів до участі в політичних акціях під час навчально-виховного процесу не допускається. Однак в останні роки ці норми часто порушують", — йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, директор Національної розвідки США Ден Коутс представив комітету з питань розвідки в Сенаті доповідь "Оцінка глобальних загроз розвідувальними службами США", в якому згадав Україну. У доповіді, крім конфлікту в Донбасі, оцінюється можливість проведення дострокових виборів через невдоволення населення діями нинішньої влади в Україні.



Категория: Киев