Американські військові зазнали незвичайний електромобіль (Відео)


Опубликованно 12.04.2018 03:24

Американські військові зазнали незвичайний електромобіль (Відео)

Військові США розглядають можливість прийняття на озброєння електромобіля Reckless UTV.

Корпус морської піхоти США приступив до випробувань дуже незвичайного транспортного засобу – електромобіля Reckless UTV. Вчені працюють над визначенням меж додаткових вимірів

Youtube-канал USA Military показав відео тестів Reckless UTV на бездоріжжі. Електричний позашляховик оснастили кулеметом і тепловізором. Вчені встановили, що в гіпокампі літніх утворюються нові нейрони

Нагадаємо, що електричний баггі Reckless UTV – розробка компанії Nikola, яка прославилася водневим вантажівкою One. Це військова версія електрокара Nikola Zero. Його два електромотора (по одному на вісь) розвивають сумарно 555 л. с. і дозволяють розганятися до 100 км/год за 3 с. Потужність та краса: бронеавтомобіль Sisu GTP – унікальна фінська захист (Відео)

Акумуляторна батарея на 125 квт дозволяє подолати до 240 км без підзарядки. Ціна Reckless UTV – 85 тис. доларів. На виставці City Trans Ukraine 2018 покажуть новий український тролейбус (Відео)

Військових приваблюють не тільки динаміка та позашляхові якості електрокара, але і його малу вагу, що дозволяє транспортування на вертольоті. Крім того, Reckless UTV практично безшумний, що важливо для сил спеціальних операцій.



Категория: Автомобили